有冇人食過康寶萊?

61 回覆
6 Like 38 Dislike
食過 真係瘦到
但成個人會變到好虛 經常頭暈
同埋成個人睇落去會好無精神 又無血色咁
停食左半年 先好返少少
如果係咁 應該即係有副作用
以前識人做,有食過,個人覺得唔好食,但有用過一支晒完皮膚防甩皮急救gel我覺得ok,人地送唔知給幾多錢

嗰個人我覺得都幾神奇,之前又係佢啲團隊叫佢開鋪頭 做生意,已經蝕到破產(係佢個人破產,唔係公司破產),佢都覺得係自己嘅錯,唔夠努力經營,所以先至唔成功,之後都仲話如果搵返啲錢就會再做
親戚由160磅減到120磅
維持咗1年都冇磅數反彈翻去180磅
多年前食過
朋友做會員,即係傳銷
攞一堆貨品上,佢講咗好多嘢我唔明佢講乜
同佢買晒,食完之後都唔知為乜
該朋友已經唔聯絡
屌根本就係狂飲佢做正餐 係人都瘦 搞到冇營養
淨係飲1杯shake係人都瘦
吹晒水話唔肚餓
佢哋重有好多產品
餐前又食幾粒丸打底消脂
傳銷
因為SALES冇科學及專業知識, 但扮到有,
所以只會介紹錯誤的產品給你
見啲中學同學做呢啲,係咁嗌人去飲同做運動
杯smoothie 200卡路里左右,佢哋叫你一日飲2杯,加一餐正餐, 係人都瘦啦,食咁小野,當你一唔用佢啲產品,你用返以前嘅飲食習慣,咁你就會再次fuck up
最搞笑記得有一次,我同我教練講,好撚肚餓喎唔夠飽,點算,佢同我講忍下就會好,忍到你咪成功囉
我係讀sport 佢走嚟sell我

問有無興趣一齊減肥個時已經知呢啲所謂嘅教練係咩料

心諗你答到我人類有邊三種能量系統先sell我啦
食過一排,無食之後再反彈多過食之前……
好痴線仲要你比入場費
同埋會叫你每日要飲勁多水,裏面啲成員一日每日起碼最少會飲2公升以上
好耐之前食過
無瘦到又無肥到
google 女大J 人樣
我老豆食左4年,活左30磅
屌依家去做下運動/gym果D教練會Sell埋
如果你參加完佢地啲減肥班又有瘦到就會問你想唔想做教練,但係只係得個名你係冇教練牌都可以照喺嗰度做嘢
有朋友做
講到好正面好似好pro但睇佢ig影啲talk內容真係勁廢
仲要員工有level升好似
你想減肥嘅話好撚work
日日都唔食野 淨係飲嗰杯屎水 乜人都瘦到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞