有冇人食過康寶萊?

61 回覆
6 Like 38 Dislike
見到好多人話營養品 咩做完運動飲
又話可以強化肌肉又話可以減肥
見人係咁sell search完好多話呃人
其實係咩黎?邪教?
你自己望下女大J咪知效果
貴撚到仆街
不推文唔該
有食,當代餐咁食,不過我係用黎減肥食同咪太忙個陣節省食飯時間
傳燒

然後d柒頭大大聲同你講唔係傳銷

係直銷

叫唔醒唔緊要

自己害自己一世
其實係咪對人體有害?上網睇話會上癮
你去試囉
傻閪
食完會持久d?
2盒thx
食過 減左三十磅
之後無再食了
唔好玩傳銷啦, 一陣你又要水d朋友親戚去買, 最後斷六親呀!
幾好味
我當牛奶加碎曲奇咁飲
無瘦到
只係好好味又貴到hi既甜品
有啲都唔太好飲,個人覺得好難會上癮
無上癮,買完2罐食完就算
只係好無聊又貴
利申:我並無購賣/sell人意慾
純粹想知咩黎
我有去食佢d lunch,係有效既。
但自己沖粉就唔慣。
啱啱煲咗一套 Netflix 有關呢間嘢嘅紀錄片LOL

係d好乸貴嘅蛋白奶粉同埋代餐

不過間公司主要嘅賺錢途徑係層壓式銷售,而唔係開門市零售自家品牌d product
即係一個人要先向間公司買一堆 product,向人sell product之餘,更重要嘅係再sell人入會一齊賣,個介紹人就收佣金,一層層咁咁介紹落去,而喺頂層嗰堆人就不斷收佣

好幾年前,間嘢嘅直銷手法喺美國引發好大爭議,間嘢於是就整色整水,幫人開店賣自己品牌嘅protein shake 飲品店,但又要求唔可以擺間公司名出嚟,然後又搞活動班畀人做運動減肥又盛
後尾照畀人告,罰咗一大嚿錢

我諗如果你只係零售買嚟飲吓,應該就無乜嘢嘅,當普通代餐/ protein shake囉
我覺得係邪教囉
之前去過佢地既活動
根本係洗人腦係咁講做佢地呢一行好賺錢又幫到又好多謝康寶萊
又話咩家族事業咁
你search下康寶萊既營養產品
出名含鉛超標
我都有至少兩個fd係賣佢地嘅產品
佢地心態都覺得係幫緊人
又話自己唔係做傳銷 係做緊健康教練
搞活動比人參加一齊減肥一齊變好
我見D人係咁Sell成日話自己做教練 笑左
細細過就聽過呢個名
見到有d 之前係渣貨van 肥西樣衰毒撚樣無啦啦走左去做乜撚教練
同埋影親相一定係除衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞