香港首個黃藍Yotuber資料庫上線啦!

786 回覆
1254 Like 17 Dislike
你講嘅我都諗過,
但唔夠人手,
thanks。
巴打,我置頂你㗎。
仲有 unwire.hk 係黃
push!!! 同我subscribe全部黃youtuber
thanks!
咪撚自己定啲偏好將班左膠優先推介啦,咁同雷動棄乜保乜有咩分別,你咁樣即係搞緊大枱,一籃子等觀眾自己判斷邊個啱聽唔啱聽咪得,你咁樣係控制多咗好反感
人哋玩緊洗腦工程,target老人家,你仲叫老人家睇飲食開箱片?
所有fans, YouTuber控制一下你哋上excel嘅意慾,依家要針對藍絲時事KOL去打扙
搵人組team,抵制TVB團隊都係連登組team,唔好咁多山頭

Facebook - www.facebook.com/YoutubeYPHK
TG#1 - http://t.me/OccupyYoutube
TG#2 - https://t.me/YouTubechannel721831
你話要優先推班左膠kol,因為易入口。我夠可以話佢地言論太soft,應該要優先推介myradio、啤梨台,將本土港獨思潮植根,先冇咁易令立場搖擺,返去聽班藍絲kol令中共輿論戰成功啦。

即係你所謂優先煲起嘅只不過係你偏好,要排序列側重某一種光譜,就必然會令另一種光譜反感。唔想俾人當搞大枱就唔好分邊個優先,擺晒出嚟等觀眾自己分析判斷,明未?
咁咪group埋一堆「時事評論」擺喺excel囉,方便觀眾去subscribe去選擇

重點係針對KOL 100,你覺得淺藍淺黃老人家啱聽嘅話,明未?
人哋KOL 100 明顯係針對淺藍淺黃老人家去做洗腦工程...
點解本土派唔俾得淺藍淺黃睇...
我同團隊部署緊
無話唔俾,係我對本土KOL知識貧乏,你不妨羅列一啲老人家啱口味嘅本土派KOL出嚟囉

唔好忘記對家嘅agenda係乜,係淺藍淺黃老人家嘅選票
如果有人話選票唔重要,咁唔洗打KOL 100戰線啦
同意唔需要特登谷左膠KOL
左膠泛民累全家
P牌大阪乞衣打手 周圍乞view
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞