香港首個黃藍Yotuber資料庫上線啦!

786 回覆
1254 Like 17 Dislike
畀人拉埋嘅都冇?
記憶所及起碼有auman,仲有另外兩個講u life(?)嘅女仔(真心唔記得咩名,有冇人指點下)
思覺老師 黃
嘻嘻
Push.
推 根本就係
當全世界都開始封鎖中國,香港已經沒有活路

中共政權的最高指導原則是維護政權,不是照顧人民。所以最好的防護設備,都分發給公安和解放軍。
相同的道理,港共為了維護政權,當然囤積防護設備給警察。
https://youtu.be/KPZ23jBpgwU

海峡论谈:美中军机台海角力 美议员提台湾SOS法案
https://youtu.be/0NGRZXZPY7w

習近平政權不穩,中共國即將爆炸
香港獨立,唯一出路
youtuber hiddie
再唔做野 連登仔比人恥笑
推!
我屌鄉黑熱門1唔講?
我去東京遊行唔講?
我去大阪人鏈唔講?
我蘋果動封面唔講?
我番黎投票唔講?
Btw我最近做左壹周刊訪問 你睇下先?

當然起一起底都知你係傻膠黎
呢篇嘢執一執佢啦 完全唔合邏輯
你仲要間接話比人知我6月9號前已經表左態
順便數下有幾多住外國嘅香港youtuber係6月9號已經番嚟遊行先
你條傻閪又話退出連登 結果你條過街老鼠彈出彈入揀post回
比人提左你幾個月唔回? 依家有小小勢想衝出黎攞彩?
咪撚柒啦你 做埋D門面野
中大poly個期人地個個停出片
你就照出片周圍吃喝玩樂
Youtube都有得食人血饅頭 學到野
不過食人血饅頭黎講 你都幾廢下

大J怒屌Andy哥藍扮黃
https://lih.kg/1781392
Rickykazaf ?
有冇人知衣架係藍定黃
多謝晒
support
thanks
收到
我諗黃圈嘅channel 都收集得7788,之後都要留意返YouTuber質素
太參差反而減少咗睇excel嘅意慾

最重要嘅step係做好分類,方便觀眾按照興趣去訂閱
第一Column應該係「大分類」:時事、娛樂、生活日常、飲食 etc.
第二Column係「細分類」:例如「時事」可以分「直播」、「評論」
第三四Column:Channel名、主要成員
第五Column:YouTube channel 簡介 - copy and paste+撮寫

個人意見,針對藍絲時事KOL嘅話,一定係煲起老人家易入口嘅黃絲時事KOL嘅view數
1. 策略性少少,煲起以下人士:張堅庭、劉細良、鄺俊宇、吳志森/曾志豪、王喜、游清源、燒山、李慧玲
2. 咩飲食旅遊去咗邊到屙屎嗰啲,應該要擺後啲
3. 所有fans, YouTuber控制一下你哋上excel嘅意慾,依家要針對藍絲時事KOL去打扙

另一提議係:開一個YouTube Channel,按每個大分類砌一個試睇playlist

P牌開唔到post,認同請代開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞