香港首個黃藍Yotuber資料庫上線啦!

786 回覆
1254 Like 17 Dislike
波仔同托哥點解係藍嘅?
利申無睇開波仔
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持

覺唔覺得香港真係無乜本土Youtube Channel?
https://lih.kg/1867920
唔好做第一個負評就得
唔知有冇聽錯馬田有次話黃色經濟圈唔work,,有啲失望
住加女人之外仲有住加男人,個主持以前係有線體育台主持,而家成日屌鳩黑警
成功咗啦
熱門片第1

42萬

大家努力推出連登
https://youtu.be/cZB5OsiPcJI

Like share comment

https://www.facebook.com/RTHKheadliner/
真有心
屋企件廢中就係日日睇住件人形垃圾讀人啲文執人口水尾
個人而家離地到飛天
感謝各位,每分鐘都有人推薦緊channel
放達哥上去未
Mira’s Garden都係黃
有出片講香港啲狀況同投票
終於有網絡孤島份
巴打又幾有心! 介紹黃店
佢根本唔知道有遊行
如果唔係點會揀1月1出車
正常人點會唔知有遊行?

同埋佢就算延期都係撞咗遊行
69遊行打卡當嘉年華 然後即返日本唱k吃喝玩樂 都算數

612 竟然坐喺日本屋企開始開live 旁述義士行動 然後叫觀眾課金俾自己

613 出條片成程笑騎騎參加69遊行 再飲飲食食

616香港大遊行 佢坐喺日本屋企開live宣傳自己見面會

617 已經出現反送中烈士 仲照出條吃渴玩樂丶笑哈哈嘅片

反送中義士的血汗就化成佢銀包入面白花花的銀紙 再吃渴玩樂出片 係貨真價實的人血饅頭

屌你老母Andy 你笑乜撚嘢? 612咁多人中槍受傷 你好撚開心呀6月13仲出埋d咁嘅片 有冇尊重過傷者同佢地家屬

69遊行打卡當嘉年華 然後即返日本唱k吃喝玩樂 都算數

612 竟然坐喺日本屋企開始開live 旁述義士行動 然後叫觀眾課金俾自己

613 出條片成程笑騎騎參加69遊行 再飲飲食食

616香港大遊行 佢坐喺日本屋企開live宣傳自己見面會

617 已經出現反送中烈士 仲照出條吃渴玩樂丶笑哈哈嘅片

反送中義士的血汗就化成佢銀包入面白花花的銀紙 再吃渴玩樂出片 係貨真價實的人血饅頭

屌你老母Andy 你笑乜撚嘢? 612咁多人中槍受傷 你好撚開心呀6月13仲出埋d咁嘅片 有冇尊重過傷者同佢地家屬

個list唔見 高登音樂台 HKGolden Music 嘅?
大紀元 都應該係黃channel?
TAOFLEDERMAUS
係美國人,出過唔少片幫香港示威者試裝甲
Matan Even
NBA比賽撐香港果位美國學生哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞