畀人撞車尾仲要畀高登軍火佬直播公審

316 回覆
921 Like 25 Dislike
有次比人撞,凹左兩度門,人地公司車一定報保險,返原廠整左7萬幾,自己報左全保,比左3000墊底,到3年後對家保險先賠返,蝕左3年ncb,所以覺得以後可以私了就私了好過
緊係 我都比人撞過 私了好過
除非公司車/玩鳩佢
睇態度姐 撞到人 誠懇d道歉 大家唔想煩 平靚正搞掂咪得

軍火佬呢d仆街 直接唔洗傾 去廠搞 報公證行
要避免自我膨脹 審視自己行使公權力
立即開Live

火:大家好啦,咁今日開Live有突發情況發生啦,小弟渣車啱啱就撞到架紅跑嘅,但係個的士大哥就開X我一皮,咁我地睇返架X車就冇咩傷嘅,係冇咗少少油啫,開價咁X高真係笑大人個口啦 。。。(下刪三萬字)
跟住的士佬同你慢慢玩
當然! 私了最好 搞到燕梳仲煩。。。
佢咁串一定要跟正常程序 白車 報狗 公證 再返廠
模型車噴都差唔多呢個價啦
S2000撞一架少一架
已經唔係錢既問題
D傻撚唔識架 以為1999 H車 兩三蚊
我有睇live
留言一開始有好多話撞人仲公審人地諗住唔洗賠呀?(啲人一開始睇live以為係軍火佬撞)
咁都叫搞
你索性話軍火佬係土共間諜派黎做臭記者個朵我諗仲可信啲
嘻 大佬呀 我意思人品系 關黃藍乜事
大家屌還屌 小心係有人惡意攞政見出嚟講
根本唔知邊個軍火佬
原來係教主顛狗日報?咁咪即係又係熱普城
邊個黃d就邊個啱
係盲撐政治立場一樣嘅人
揸咗20年車無理由唔知噴油2500正常價
咁都比唔起就咪撚揸啦
2500我比完講聲多謝啦屌你
老老豆豆 呢個case 你P牌 一皮你都要比啦
仲大聲挾惡 cls
真正裝修目標
講真 $2500係超良心價
先唔講s2000係一部幾經典嘅JDM
試過一次E仔撞E仔
紅燈 後面架E仔唔小心鬆咗腳 架車平路慢溜前
撞前面同款E仔 架車冇凹冇花 因為後面係P牌又E仔 都$8000啦
WH牌 佢就真牛肺啦
軍火狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞