畀人撞車尾仲要畀高登軍火佬直播公審

316 回覆
921 Like 25 Dislike
2500都比唔起學咩人渣車(利申無睇片)
垃圾車房價(800+唔岩色+甩油+垃圾手工+有機會比人渣去威)
車房價(1200-1500 +放低架車幾日+可能比車房友渣去威)
大廠價 (2800-3500 +放低架車幾日)
食米唔知米貴
當然唔會盲撐! 知道樓主想抱不平,但如果有睇過軍火佬直播,都知道佢不嬲都係咁。
但純粹個人認為,一件咁嘅時都可以擺到上熱門,連登係咪要繼續咁樣落去呢?
九唔搭八 夾硬拉兩件事黎講 fb藍絲一樣 搵到位入 就狂抽水
$ 2500 整好少少都起碼2000+,仲要幾日冇得揸
哦,佢不嬲都係咁,所以冇問題,Ok
佢個fd唔無啦啦撞人尾自己又衝出黎柒點搞記者呀

岩啦一定係佢個p牌fd其實係中聯辦特務專登撞人尾引佢出黎柒搞鳩佢啦
立場果單唔同
雖然語氣過火咗少少
但係大家都係想fc 啫
真係好撚嘔心 整臭晒成班黃絲人
比人私了話跌底有咩問題?垃圾pr
阿叔比人打係佢抵死,單人匹馬撩人挑機郁手郁腳,法律又制裁唔到佢咁未私人事私人了
正確口的講,阿叔比香港國臨時法庭判打一身,即時執行。
兩單野就唔好拉埋一齊講,除非你別有用心
根本大家重未接受到同路人都有唔同意見
一見人屌黃就開拖
2500都賠唔撚起咪撚揸車啦

呢啲H車又係 見一次覺得眼冤一次 成日串七七以為自己好撚型咁 車住條女扮晒嘢
差佬 不嬲係咁 所以冇問題大家包容
呢d 香港人種個格 好撚憎
又係d咩 請問h車有咩問題 件地又唔係獅子開大口 見你p牌 開你2500良心價 都証明個人好撚有良心啦
你理撚得人
部車本來乜事都無
打蠟?你sure打蠟得?
想知扮哂咩? 人地係自己架車度都要比你管CLS
你唔鐘意H車你咪揸你架車係佢架車側邊撩佢條女上你部車囉
無計 大家好似一開始定咗唔屌得同路人,一有人屌就用不分化黎鬧
但其實忘記咗要接納人意見先可以愈黎愈強
你老母啦 呢d上唔到熱門 靠住自己黃大晒? 衰撚過藍wo
咪撚係

比人撞到仲要比你屌
你老母仲要係到call 白車,屌你唔撚上得白車呀on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞