[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
樓豬:其實朝早搭車返工已經寫好不過我係鍾意清晨先po
佢wfh緊
搭車接絲打返工
再返屋企wfh
你鍾意
公務員簽聲明確認效忠特區安排月底至明年初推行
https://lih.kg/2319931

多數返工放工搭車訓覺
最近嘅樓豬

你班仆街越玩越大成日逼我即場作!

邊有諗定咁多呀搞到我依家晚晚冇得訓!!

本身諗住大理篇一個禮拜就完㗎!!!

共其實有小小驚玩大左。
比機會樓豬補番大理果邊既野
正視聽
唔存在搞唔搞大嘅問題
行得拎六脈嚟條路
除非學完成世唔用
或者用完殺哂所有目擊證人
只要係偷學最後都係要同段氏一族互毆
原本樓豬被迫開大理篇
都係安排正氣僧條線好夾硬咁開六脈副本
分別可能係捉佢黃腳雞用佢殘缺六脈做封口費之類溫和d方法
唔似係有正規途徑拎六脈
始終人地當年比鳩sir爆破再BBQ都寧死不交
有乜理由見路叔就腳軟

講返依家
由一開始唔比殺平民果下已經黃咗
路叔油頭毒撚收埋兩把劍行得猥瑣d
而且d人冇見過流浮山追殺令就應該成個路人咁過到骨
個問題又係之前講過果兩個招邪隊友身上
辨識度高到乜咁又唔比拆隊
依家就唯有祈禱d捕快效率冇咁高
咁既然係唔係都犯撚咗法
咁梗係拎六脈啦
咁依家綁撚咗正氣僧
除非咕咕突然幫拖用移魂大法洗到佢以為冇事發生過
唔係嘅話:
1. 放人就一個鐘之後千軍萬馬來相見
2. 殺人就幾日之後千軍萬馬來相見
唔係講笑大家可以google下歷史
搞鳩皇族唔理乜事就係咁嚴重
咁其實喺係唔係都要殺頭嘅情況下
行多兩步有完整六脈拎唔係唔去呀
而且想夾硬扭轉命運都唔係冇計嘅
例如插手大理內政之後幫正氣僧上位成功
做咗從龍之臣之前d小事一筆勾消都只係小意思
路叔仲可以借大理國力反返朱廢老勢力枱

樓豬:想寫撚死人咩屌
所以其實路叔根本冇第二條路揀
冇彎轉了
係㗎
就算倒帶返去用最和平手段偷到秘笈
都只可以係公眾場合用一次
除非樓豬又夾硬嚟
好似冇啦啦話霜湘一樣樣咁夾硬話大理段氏唔追究
或者好似流浮山江湖追殺令咁
當冇咗件事
樓豬最近d更新時間
其實係咪已經靜雞雞移民咗去英國
唔係嘅話真係有d反人類
咁你都反人類
佢寫文要用腦
我鳩hea唔洗用腦
因為冇父幹
要自己打拼
睇波
你唔好講你自己每晩做乜
唔想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞