[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
樓豬有冇得分享下部新機有乜強勁組件
櫸坂就改名 影衰晒
有乜問題
櫻坂唔係戀父幼幼
你點知的
槍權仲未入嚟既
「九奪神功是不完全的武功…?閣下到底是…?」我問道。
店主大笑,說道「九奪神功是我家祖先輩的劍法被人所偷學,而演化出來的招數,在下姓慕容…我的祖先當時有一個響徹天下的名號—獨孤求敗。」

獨…獨孤求敗?這名字…很稔熟。
「獨孤…求敗…?」我問道。
「你有聽過嗎?」店主反問道。
「我…應該有聽過…獨孤…」此時我腦海之中閃過了一個男子,以劍招破盡天下武功…那個招式…
「獨孤九劍?」我問道。

此時店主一愣,直勾勾地看著我,說道「你…難道你這九奪神功…你是不是姓李的!」
店主忽然激動起來,以那充滿殺意的眼神看著我…

睇到依家都唔知複姓佬同姓李既有咩關係
?
講起獨孤九劍佢就問路叔係咪姓李但獨孤九劍唔係得南宮廢老識咩 本身複姓佬完全唔知世界觀 所以唔會係李羽
冇行複姓佬線咪唔知囉
主post果到偽娘個問題
冇人動議溝偽娘咪唔知囉

話說印象好似有一兩句講過話
癲婆以前帶住未係大媽嘅大媽做醫療生意果時見過
不過由佢兩個見面查到路叔去洛陽都搵唔返
唔知係碌太快定孟加拉效應
對零男 大媽單野完全冇印象
事但啦
慣咗有bug
始終兼職冇薪寫文
好似今次同音字突然孖生咁
即係早兩日之前書入面所有人集體眼殘中bug
btw
純9up
劇情突然派雞過嚟係咪樓豬見大家唔想救冷血
所以佢自己手動救
其實好坦白講

有好多位我都要你地提先發覺有bug
故事擴張速度快過我可以掌握既範圍
靠晒幾位幫小弟睇真d
主post果面幫你再check咗
係冇講過佢地似樣
當然歡迎其他巴絲再fc
因為我都係速讀咁睇

另外
而且純用果堆形容外貌嘅詞語睇
妺仔係靚女過雞

個人建議樓豬改返早兩日果篇
最快就係直接del咗話似果段
就算你原本plan咗佢地真係孖生或者有親都好
前面果堆隔咗十幾個post你都改唔到
最多到時旁白描寫話路叔記得孖生都有分同卵同異卵雙胞胎可以唔同樣
懷疑樓豬比國師整既呢張圖影響左
樓豬中咗孟加拉效應
催眠自己以前有寫過
樓豬唔比d反應
由佢先 我會再諗辦法
一係你加多個設定幫路叔帶路果個弟子
就係上星期衰多口同佢講中箭果個
而佢係催眠大師
所以本身冇事佢講完就痛
佢隨口9 up完似姐妹就即刻影響咗路叔個認知能力
咁就冇咗果一章之前全員眼殘嘅bug

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞