[A/I]ChainChronicle[58] 片皮鴨蛋包飯拉麵

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
4i god去過富士未

去過香檳

又叫雞
有同學指該宿舍有一個不成文傳統,就是高年級男生會用陽具拍打低年級生作懲罰。

春哥新生果時有冇

春哥拎佢條撚出黎即刻嚇到其他男既走哂 女既濕哂

唔拎都濕

終末のハーレム

係扑嘢就快啦dllm扮深情道德
有同學指該宿舍有一個不成文傳統,就是高年級男生會用陽具拍打低年級生作懲罰。

春哥新生果時有冇

唔拎都濕

終末のハーレム

3號機毒撚扑左好多次啦

春哥新生果時有冇

唔拎都濕

終末のハーレム

3號機毒撚扑左好多次啦

男豬牙
「有一次我喺電視見到,我都好傷感。我見到一個青年,25、6歲左右,好新潮,男仔,高高大大好大隻嘅,戴女人耳環,接受訪問話住劏房,地方好細。接受訪問嗰陣,佢拎住本漫畫,咁我心諗,如果你講到你間劏房咁細,你係咪應該去兼職?揸番一更的士又好巴士又好,或者搵番份工。但佢唔係,佢匿喺房裡面睇漫畫。咁呢啲,你有乜嘢可以怪人?」

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢

呢啲人係咁戇鳩架啦

有d位佢講得幾岩 依家d人就係成日話樓貴之後就fing哂d錢

咁計過幾勤力都買唔起樓
仲儲黎做乜?
4i god去過富士未

最遠去過河口湖
冇上過山
大劉捱條撚毛咩, 佢老豆廠佬嚟

睇埋呢段
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170401/56507741

大劉指自己愛追求最靚的東西,當年幾萬元可以買一幢樓(係一幢,不是一層!)外國留學時,他看中很貴的靚車、名表,劉母會照送給他。大劉憶述:「以前住喺西營盤德輔道西時,雖然環境唔係好好,但縱嘅程度都唔錯,十歲之後搬咗去跑馬地,環境好咗啲,都係縱,但唔係咁犀利。
「但到我去英國、加拿大讀書,好明顯縱得好犀利,譬如18歲入大學第一年,我好鍾意玩Hi-Fi聽音樂,我要求佢買一套Hi-Fi係全世界最靚,嗰時價值可以買到一層豪宅,佢都買畀我,所以,有時諗番轉頭覺得好內疚,唔應該咁做,因為我追求靚嘅嘢,聽音樂鍾意好嘅聲,乜都要最靚。」
大劉捱條撚毛咩, 佢老豆廠佬嚟

睇埋呢段
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170401/56507741

大劉指自己愛追求最靚的東西,當年幾萬元可以買一幢樓(係一幢,不是一層!)外國留學時,他看中很貴的靚車、名表,劉母會照送給他。大劉憶述:「以前住喺西營盤德輔道西時,雖然環境唔係好好,但縱嘅程度都唔錯,十歲之後搬咗去跑馬地,環境好咗啲,都係縱,但唔係咁犀利。
「但到我去英國、加拿大讀書,好明顯縱得好犀利,譬如18歲入大學第一年,我好鍾意玩Hi-Fi聽音樂,我要求佢買一套Hi-Fi係全世界最靚,嗰時價值可以買到一層豪宅,佢都買畀我,所以,有時諗番轉頭覺得好內疚,唔應該咁做,因為我追求靚嘅嘢,聽音樂鍾意好嘅聲,乜都要最靚。」

真係有其父必有其子
佢個仔都係一樣咁ON9
咁有錢我都想做ON9
咁有錢我都想做ON9

你最有錢呢度
咁有錢我都想做ON9

你最有錢呢度

on9 撚有錢
咁有錢我都想做ON9

你最有錢呢度

on9 撚有錢

屌你阿爺係軍閥
老豆多錢到助養熱狗
老母地產界巨頭
你自己尋日仲加人工
咁唔係有錢係咩
咁有錢我都想做ON9

你最有錢呢度

on9 撚有錢

屌你阿爺係軍閥
老豆多錢到助養熱狗
老母地產界巨頭
你自己尋日仲加人工
咁唔係有錢係咩

你等收律師信
咁有錢我都想做ON9

你最有錢呢度

on9 撚有錢

屌你阿爺係軍閥
老豆多錢到助養熱狗
老母地產界巨頭
你自己尋日仲加人工
咁唔係有錢係咩

你等收律師信

扶他又有米有樓

難怪d女個個濕哂
香港大學早前再爆出集體欺凌事件,有數名疑似港大男生涉在宿舍內把一名男生壓在床上,並自掏陽具打向被按壓男生的頭部後方。涉事舍堂李國賢堂學生會幹事會今日發聲明回應事件,指事件發生後,舍監、舍堂導師及幹事會已即時聯絡相關堂友進行調查,確認事件並不涉及任何欺凌成分,舍監現已提交調查報告予校方,交代事件始末,校方將會跟進事件。

扶他又有米有樓

難怪d女個個濕哂

仔TOO
春哥ho ball
我住hell果陣摺到日日上高登
扶他又有米有樓

難怪d女個個濕哂

仔TOO

求屌打
屌打都唔係欺凌 春哥好野
自願被屌打
屌打都唔係欺凌 春哥好野

開party啫, 大家爭住含春哥條撚
下次話原來有個傳統係新入住女生要俾春哥驗過刀duck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞