[A/I]ChainChronicle[58] 片皮鴨蛋包飯拉麵

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
佢又講社區 佢成個社區得老人院?

搞個活動去你果區ge一間老人院

但係佢話develop closer links with the community

我都可能會估係探d獨居廢老
唔識英文 慘過食屎

見到benefits for the elderly home都應該估到唔係淨係講一條廢老屋企

但係佢話develop closer links with the community

咪姐係服務社群果d老掉牙ge口號

完全冇問題
所有social services 都可以寫哩句
唔緊要啦 英文作文考grammar多過內容
離題唔會好似中文咁直接唔合格

見到benefits for the elderly home都應該估到唔係淨係講一條廢老屋企

都係既 唔知呀 佢仲有其他資料架嘛 依家我都會咁諗既

係咩 我grammar屎到仆街都合格

唔緊要呀 而家係考2篇文
禾會考0分
都幾多書頁
都幾多書頁

我相信後面都有得打 所以依家都係幫nobu手
都幾多書頁

我相信後面都有得打 所以依家都係幫nobu手

遲早都係要打曬兩邊
禾會考0分

我高考1分
我中文作文得3
我中文作文得3

我英文作文得3
d換ge素材我全部冇咩興趣
我數學作文得1
我數學作文得1

我地果年數學出得幾難下
我覺得
才清作呢篇會唔會拎唔到5
離曬題屌柒啲廢老去死
我數學作文得1

我地果年數學出得幾難下
我覺得

我淨係識做第1part mc我完全集中唔到精神做到2x後面全部鳩做
我覺得mc依樣野真係磨滅人意志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞