[A/I]ChainChronicle[58] 片皮鴨蛋包飯拉麵

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
背包客棧d女好鍾意講埋自己年齡

你十七碎

禾五碎XD

你十七碎

禾五碎XD

dllm
又話去大戰dllm
而家就去大戰比丘尼
仆街又有隻牙痛

好擔心春哥

仲未比警犬拉
仆街又有隻牙痛

仲上到黎
扶他不如剝哂d牙去 幾日又痛一次

春哥賺到盡

春哥賺到盡

再幫佢做假牙

你十七碎

禾五碎XD

dllm
又話去大戰dllm
而家就去大戰比丘尼

乜撚大戰dllm

你十七碎

禾五碎XD

dllm
又話去大戰dllm
而家就去大戰比丘尼

乜撚大戰dllm

達賴喇嘛?

春哥賺到盡

再幫佢做假牙

最重要係可以趁扶他訓低等我bin9佢

你十七碎

禾五碎XD

dllm
又話去大戰dllm
而家就去大戰比丘尼

乜撚大戰dllm

達賴喇嘛?

春哥賺到盡

再幫佢做假牙

麻醉左, 望住你bin佢但係唔郁得

你十七碎

禾五碎XD

dllm
又話去大戰dllm
而家就去大戰比丘尼

乜撚大戰dllm

達賴喇嘛?

全部一齊上

春哥賺到盡

再幫佢做假牙

自爆兇手係自己

春哥賺到盡

再幫佢做假牙

自爆兇手係自己

才哥尾機
食咩好
春哥終於認自己係比卡超
咩女都食晒
「有一次我喺電視見到,我都好傷感。我見到一個青年,25、6歲左右,好新潮,男仔,高高大大好大隻嘅,戴女人耳環,接受訪問話住劏房,地方好細。接受訪問嗰陣,佢拎住本漫畫,咁我心諗,如果你講到你間劏房咁細,你係咪應該去兼職?揸番一更的士又好巴士又好,或者搵番份工。但佢唔係,佢匿喺房裡面睇漫畫。咁呢啲,你有乜嘢可以怪人?」

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢
「有一次我喺電視見到,我都好傷感。我見到一個青年,25、6歲左右,好新潮,男仔,高高大大好大隻嘅,戴女人耳環,接受訪問話住劏房,地方好細。接受訪問嗰陣,佢拎住本漫畫,咁我心諗,如果你講到你間劏房咁細,你係咪應該去兼職?揸番一更的士又好巴士又好,或者搵番份工。但佢唔係,佢匿喺房裡面睇漫畫。咁呢啲,你有乜嘢可以怪人?」

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢

呢啲人係咁戇鳩架啦

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢

呢啲人係咁戇鳩架啦

有d位佢講得幾岩 依家d人就係成日話樓貴之後就fing哂d錢

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢

呢啲人係咁戇鳩架啦

有d位佢講得幾岩 依家d人就係成日話樓貴之後就fing哂d錢

月光

尋晚大劉罵得我好岩
應該開24小時工搵錢

呢啲人係咁戇鳩架啦

睇啲人想點囉
可能佢地覺得樓咁貴,呢世都買唔起,倒不如用啲錢俾自己開心下快活下。
我老豆有幾個朋友都係咁,搵錢算多,但成日都去旅行散心或買靚野黎獎勵自己,唔似我老豆咁大部份錢用黎儲
我同老豆講呢啲係大家諗法唔同,我老豆要養我地三兄妹,人地得一兩個仔女,而且都已經出左身可以靠自己搵食,負擔冇咁大,咪趁依家輕鬆下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞