「偽黃」POLY學生淘寶IG SHOP @KINGNQUEENIE (2)

1001 回覆
122 Like 11 Dislike
店豬 我又入黎用5分鐘食花生同推post喇
到底你講得ig度發生左咩事未
俾你繼續當我係假想敵先啦 如果唔係冇人俾你發洩好慘架
但唔該唔好拎我朋友同你呢啲人比
我真心覺得拉低左我朋友嘅level

好耐無入過呢個post竟然多左咁多花生

Hi店主 想睇單

你以為呢到個個係因為你6月9開studio而狙擊你
實情係賣淘寶貨扮上菜 賣古著自己偷著完俾人踢爆扮自留 不斷講大話先令人咁討厭
傻鳩先買
啱呀
無留意去到後尾已經冇點提到你地69開店咩?
想用黃衛兵呢個term打擊返一班連登巴絲你未免太年輕了
太多花生忍唔住入多黎一次
死喇死喇我又無左引領我成功嘅五分鐘喇
因為佢唯一可以還擊到嘅point就係話佢偽黃
而其他嗰d...淘寶貨、三手古著、差quality、調色調到極大色差、p幼自己隻腳扮修身款呢d根本大把證據 駁都駁唔到 只可以避重就輕

不過公道d講句 以路人角度黎睇 個攝影師應該都係無辜被拖落水
至少佢接job前未知呢對情侶經營手法有問題
我諗佢知道之後唔會再接佢地生意 所以由佢啦

建議樓主開下個post可以改改個post名 唔好寫偽黃 費事店豬又拎黎做擋箭牌
漏左講 為左追同覆post我用左十分鐘時間係佢身上 嗚呀我要好好反省自己
其實已經冇乜點講佢6月9開舖
成個story都係講佢點樣入貨 話我哋笑佢 哂自己好幸福有個咁錫佢嘅男朋友
話啲價錢點計 講到自己好辛苦咁
咁辛苦不如唔好做啦
望到攝影師個名又係姓wan
又係同店豬同姓
唔知係咪有關係呢
其他野都唔講住
襯到啲衫咁撚柒都有人買
如果個攝影師比人無辜拖落水 同呢間偽黃割蓆咪得囉 依家兩間舖頭都出咁多post反擊 搞咁多野做咩😂 越描越黑

‘雖然我睇唔到佢地係咪黃 但最少我睇唔到佢地係咪藍‘
呢句說話出自攝影師把口 既然睇唔到佢哋係咪黃就唔好合作啦 講到自己咁支持黃色經濟圈 都未清楚人哋係咪黃色就幫人哋影相 咁呢個攝影師同扮黃食人血饅頭有咩分別

話自己係黃色咪同人地割席 依家寫咁多嘢出嚟好似幫住人咁 好難怪我唔比連登仔追擊
**好難怪唔俾連登仔追擊**
死喇死喇 你成功唔到喇 仲要做葡萄撚喇
uniqlo都買到嘅淨色tee賣到幾百蚊
用多過5分鐘 要好好反省
我又忍唔住入左黎喇
我係咪要失敗喇
傻的嗎連登仔?我有睇開佢 佢係唔係黃你自己去睇啦!扮得一時扮唔到一世!好心提醒咪算囉!咁都批鬥自己人?
用10秒時間推一推
你係攝影師本人呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞