「偽黃」POLY學生淘寶IG SHOP @KINGNQUEENIE (2)

1001 回覆
122 Like 11 Dislike

代post

喂大佬你tag得黃色經濟圈但你走去做偽黃既生意? 仲要tag埋光復香港時代革命喎 咩意思先開口埋口生意生意 睇黎你都唔知咩叫黃色經濟圈喎 嗱 我就已經出左黎做野既 我知你做緊生意呀 但你唔係喺黃色經濟圈入面囉
好撚串喎
佢講咁多都係想講合作做左 唔覺意俾你地踢爆埋
唔好阻撚住我做生意得唔得
樓主幫佢出個整合post幫佢地宣傳下啦
我第一個入去推
笑撚死
佢地咁嘅規模咁嘅質素話自己係出頭鳥?
我有無理解錯 佢以為我地係同行唱衰緊佢?
佢呢種咁唔願意接受批評嘅態度點繼續做佢口中嘅生意呀
佢地慶祝係講緊15/5慶祝?
琴日發生左咁多事 真係枉佢地慶祝得落
港豬就有你份
咁之前啲衫呢
啲衫係淘寶揾到 直頭係一模一樣
狗改不了吃屎 咁好心機打一大段歪理
成個怨婦咁突然衝出黎柒
你話我地見唔到你背後為呢場運動嘅付出就當你無做過
咁你見唔到我地嘅成就就話我地無成就咪一撚樣

太多野駁 懶得逐點去打
講真就算見到自己幫襯開嘅店打啲咁嘅野洗版都會覺得好撚煩,我黎買野姐,你過成點關我撚事咩
店豬講得啱 我地真係唔洗曬時間狙擊
因為佢地咁嘅經營手法已經自取緊滅亡
多謝佢地提供一地花生
講真睇下店豬story,對比下淘寶,打個留言都只係幾分鐘嘅事,就俾店豬吹到我地當佢地係世界中心
又諗起啲人放佢地啲貨入購物車佢就屈人地買左嘅柒事
咁呢兩件又只係似,未到同款 個荷葉袖上面果幅闊身啲,同埋面料就咁睇淘寶好款好似係滑面?
不過冇其他相睇唔真,戴返個頭盔先

講乜呀?
嘩呢個咩事
佢當左你係佢啲仇家?
其實淨睇佢店ig睇唔出佢條仔有幾愛佢
但佢係咁拎黎打飛機好柒
呀我諗我明佢講咩喇 利申鳩估架咋

頭幾句就真係唔知佢噏乜鳩喇,中間有句講仔嘅應該係因為我呢個ac係幾個人share黎用嘅,咁其中一個朋友之前同左個渣男一齊(起底就睇到啲post),個渣男玩交友app同拍廣告咁,然後店豬就當左我個fd係我再當左我係佢好多年前嘅仇家

店豬,你柒左喇

係度回應你幾句啦,ig覆唔到你喇,因為ig嗰個根本就唔係我

1. 你每日乞食咁乞啲客買你啲mark up好多倍嘅淘寶貨/三手衫/代購貨,係連登俾人狙擊到街知巷聞,係唔同主題嘅ig shop公海post講起淘寶情侶裝係人都知係你,我就真係睇唔到你過得有幾好

2. 如果你覺得會有人記仇記到依家黎狙擊你,咁你本身一定唔好得去邊先會有咁嘅覺悟

3. 其實真真正正過得好甜蜜嘅情侶係唔會每日放閃再強調自己條仔有幾好,見到你咁講真係尷尬癌末期

4. 用返你嘅標準去講嘅話,我朋友細過你,飛左件渣男,同左個對佢好好嘅男仔結婚,日日糖痴豆咁過,算唔算係你口中令人羨慕嘅關係?

5. 講返我,我諗你點都唔會估到我係邊個架喇,因為我地本身係唔識嘅我唔係針對你個人,而係你mark up淘寶貨賣呢個行為,唔通啲人狙擊美心又係因為同美心老細係朋友咩你點估都估唔到當初曬命咁同啲組仔女講自己賣淘寶貨月賺八萬結果你啲組仔女唱撚晒出去你完全唔會想像到唱得有幾遠

6. 你係ig發生左咩事我就唔知喇,你真係太睇少狙擊呢樣野喇,你以為一個人搞出黎嘅野,其實係講緊我+ig dm你嘅人+無辜被你拉落水嘅朋友+你當年嘅仇家,ig分身仲可能係幾個唔同嘅人黎

7. 我每日淨係用5分鐘入黎食個花生推個post就走人,我又真係唔覺呢5分鐘擺返係自己度我會有咩重大嘅改變,重點係,唔計香港嘅情況,其實我幾滿意我依家嘅生活,對我黎講咁已經算係成功左架喇

最後,請你一定要繼續回應落去再繼續將啲回應放係story hightlight,如果唔係我地邊有花生食記得叫你啲fans入黎睇下呢個post,幫你「討回公道」呀嘛

PS 用呢個ac嘅幾個朋友已經笑到停唔到佢地已經瘋狂share你嘅柒事出去,多得你無端端衝出黎柒,先令更更更更多嘅人認識你呢間淘寶ig shop
好好笑😂😂
擁有一個愛我的男朋友令你羨慕嗎 係咩事
日日影啲咁嘅相 就叫愛你 叫恩愛?
全部人當笑話咁睇咋⋯ 醒下啦
背後有幾多人笑你哋知唔知
講真 你行得正 企得正 怕咩人講?
網上世界賣野 係貨比三家㗎啦
你啲貨係真係正嘅 怕咩人講
佢打咁長篇野只係想講:
求下你地放過我俾我賣淘寶貨呃錢啦
其實係
咁多頁大部分都係顧左右而言他
完全都說服唔到人地自己係貨真價實

仲有啲貨俾人發現自己著埋呢?/冇人要/擺地下呢?
就話「你地太慢啦 店主自留左啦」
樓上太長唔cap:
但想講要靚過店主真係好撚易
我身邊所有女仔fd都靚過你幾百倍
Wo佢老母傻閪咁

有客人好耐之前買睡衣 拎上手覺得啲料超嚡又貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞