「偽黃」POLY學生淘寶IG SHOP @KINGNQUEENIE (2)

1001 回覆
122 Like 11 Dislike
佢試緊隻減肥產品係伏野
我好心提佢話對身體唔好
之後佢仲話多謝提醒 轉個頭就hide左個story唔比我睇
我pm佢 佢就解返 原來我提佢之後出左以下story
因為我同個男店主係同一間中學
機緣巧合之下follow左間店 睇下賣乜 依加unfollow左
成日加我 我都係對佢冇興趣
冇乜特別既店
之後再hide左story
其實提下佢姐 冇乜大不了既事
除非佢之後勁想賣/代購呢隻減肥啫喱啦
咁佢就有必要hide左story唔比我知
如果係咁 其實用另一個ac睇就得
我覺得店豬一定係諗住賣 佢點會純分享
一定會話瘦左 乜乜乜 之後搞代購
學人做埋呢d代購/傳銷
又想撈多d油水
本身係肥既話
食幾多都唔會瘦架啦
想問好耐
呢隻係咪直銷定傳銷貨黎
係咪為之後做傳銷鋪路
呢啲唔係隻隻都痾到你脫水嘅咩?
咁樣減肥真係好傷身體又易反彈
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20190411/59457985

之前蘋果都出過新聞話呃人 唔明點解仲有人中個頭埋去 呢度講左三款 但實質款款都係大同小異
Tremella Enzyme酵素真係勁多傳銷
原來咁恐怖
店主又mon post
今次係忠粉限定secret group 笑左
等你班人要有request先入到去
要入去先睇到淘寶代購
遲下會唔會入面sell埋啫喱?
我先唔信減到肥 如果日日開live影住個磅數我就信喇
我信冇用 減唔到🤪
你地會唔會入去睇?😂
其實佢story咁明顯對號入座都幾搞笑 同此地無銀有咩分別
扮乜野fans群組
佢唔想我哋追擊佢啲代購
仲要等佢確認先入到去

一定會sell減肥野
大家一齊入gp啦
女店主個名

店豬fb gp又開whatsapp gp又開 今次仲唔賺到笑?
大家記得入gp呀
絲打同佢係同學?
做臥底入group搞事
佢都cls
呢個年代仲要用電話號碼呢啲咁重要嘅個人資料先買到個啲19淘寶代購?
第一次聽佢全朵
有冇野爆
上面爆完個女叫溫梓貞
我就爆下個男叫石家駿 Marcus Shek
佢private ig冇哂相
但比我搵到d舊聞同相
打籃球張相入面 有戴眼鏡個個就係佢

https://orientaldaily.on.cc/cnt/sport/20120410/00286_004.html

推呀
條女有冇linkedin profile?

好撚串 依家巴閉啦 係韓國買貨
當初嘅衫褲都冇影係邊度做
依家全部都影made in korea

淘寶嘅韓國代購貨都平過你呀
Mark到差唔多$1000一set
食水深到
以前做開淘寶貨咪冇得打卡囉
店豬知你有mon po
依家係就算你韓國入貨都唔撚買你啊 又柒又貴
以前淘寶係事實 賣三手衫係事實 69開店都係事實
推到佢收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞