[I/A]King’s RAID 王之逆襲#202 歡迎加入2階20握手大會

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
可能唔會再有 下次更新後普通10抽冇得用石抽
睇嚟想直接推5000石抽
05. 特殊道具召喚(1次/10次)的進行方式變更

在我們新增綜合特殊召喚後,可以以較低機率獲得英雄專屬裝備的
特殊道具召喚(1次/10次)的進行方式中,我們將刪除‘消耗紅寶石’的方式。

我們將維持每天可進行1次的免費召喚,以及使用召喚券的方式。
同時也將透過簽到板或活動獎勵持續提供大家特殊道具召喚券(1次/10次)。

https://www.plug.game/kingsraid/1031551?fbclid=IwAR1WGWHFr-01AQ3XsnizbmP_PGm1RAxPiCdGF3TNtg-cWhRq3XEKR_7pJ7U#/posts/2189
咁係咪而家抽曬佢算
預咗平時唔會有加倍or累積獎勵
出咗5000抽後就冇咩出過活動
最後印象係上年年尾
諗緊今年會唔會又係突然搞一次累積獎勵
我自己就忍住先
啱啱check 翻上次係今年一月中嘅累積
我講緊年尾嗰次已經係2018年尾
2019年尾淨係送卷 冇加倍or 累積

點打都係追唔到班日本課長 得佢地既一半傷害量
其實出咗綜合之後都唔會有理由再用石抽平時個pool啦
綜合易出咁多
送咁多10抽卷 唔知出幾多次活動先回收到
直接cut都好正路
以後dps pvp裝一定搵咗暴擊先
砌到尾發現唔夠暴擊率
而家附魔洗到想死
平時冇刷困難火龍
回鍋十日都冇已經由12E燒到剩3億幾
而家好似冇哂d 金幣加乘關
係咪開劵刷923最有效率?
定刷困龍?
打影子
終於過到6
而家奶王頭100 門檻咁撚高

估唔到衝龍妹 專寶快過專武上5星
就快有第一隻十星
唔好而家抽曬

因為有新角活動叫你抽專裝拎分

到時想練再抽
出新角冇評價唔敢練
癲婆都係最近開始升專
咒弓魂武13上17 全部1 TAKE過
ASIA SERVER用得:

Coupon Code: evan89b4green
(40 Stamina Pots and 1000 Frag)
Coupon last only 1 day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞