[I/A]King’s RAID 王之逆襲#202 歡迎加入2階20握手大會

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

從來未玩過一隻驚D連線係咁撚差
最撚仆街係開返睇係當我輸食鳩我分
開服到而家 升左兩把五星就唔知玩咩
以前無課仲可以用PVP 做動力
去到呢半年打都冇心機 而家2+20又上唔到
灰到活動劇情又miss晒

但係又唔想玩咗兩年就咁棄game
岩岩download應該揀咩ser?
有睇新手教學 要揀魔法隊
如果剩係想玩男角 一開始揀邊隻好
男人要玩物隊,魔隊班男人廢既
首選我會推伽司,雖然不往以前咁勁但係依然屬於萬金油性質,到到都可以用但係無一個地方特別出眾。不過用伽司起手就建議買個初始號,因為佢好食專武。如果唔想買就直接係男主凱瑟開,隊員就男盾大奶用住先。
動力唔係幫老婆買新衫咩

入返個舊account 之前好似都係玩得幾日
登入送左好多野 有三隻五星 一張五星卷
仲有14000紅寶石
以家主線打到6-20, 啲角色用緊T6網
完全唔知點樣開始好
你呢D資源太少唔介意既話可以去淘寶百令蚊買個資源號,通常都夠你起一把至少3星專武
如果唔想浪費錢又想玩物隊既就升男盾、白盾、男主、大奶/龍奶。
好似係同你打過一場 你入場好耐
我連贏定輸都唔記得
升十星打榮耀都夠用
2+20是要上挑戰姐
你係唔係打完又卡係度
應該唔會同你打21秒 10秒俾盡
我係一入場出左一次技之後就卡技
然後比你打死左
但係無啦啦又回溯返,變我打死你,所以我先問下你有無扣到分
BtwPVP連線真係好撚垃圾,入場Load一分鐘,Load完重要未必有得打
其實我記憶係贏你 但你張圖搞到我有D亂
所以咪話佢好弱智
我明明比你打贏左然後佢又倒退返變我贏你,但係我睇返我都係扣左分。
https://www.plug.game/kingsraid/1031551#/posts/1929
下次更新有新boss
等陣開消費活動,50K石都係1星專武,算唔算可以確定唔會有NPC專
我寧願5萬係1星專寶/專武擇其一 後期太缺專寶
無新野都要延一粒鐘
紅寶拎黎買專碎?
4升5 點食好
買靈氣

7箱數量,其實抵買,靠打赤月都唔知要打幾耐

屌你老母
28%搞掂 好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞