[I/A]King’s RAID 王之逆襲#202 歡迎加入2階20握手大會

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果all in腳妹
坦用男盾
補用魯希亞斯定希婭好
仲有一隻擺咩好
呢兩隻奶都唔好
旗奶係特定場合先有用,琴奶無5星=廢
初期用住毒奶先,然後媾廚娘同May姐,再媾埋金盾
淨低可以用槍盾/矮人
嘩屌 大奶而家咁勁
DPS 攻擊 暴擊 要點分配?
明明SW同階 但係見人哋魅魔高我成十萬攻
暴擊我高30-40% 但係DPS 差好遠
暴擊唔洗高
計好曬自身天賦同隊友buff夠80~100就得
自膠 暴傷先啱
Dps 正常有150%暴傷已經夠 之後就靠布偶
呢個Meta 追求攻擊既收益 比暴傷高太多
有小怪比佢殺既關 暴傷可以撐到250%到
但係只有單體王既關 都係攻擊為主

嚟緊活動試吓將2-3條暴傷轉攻
順便執UT屬性
話說終於打到80
而家又卡關
好似坦同補未到門檻
13萬石先CLS
無課冇消費就儲㗎啦
又冇咩地方要用
老實講石都買唔到啲咩
冇消費唔買 又唔係趕用
Vespa點解唔開多啲消費
巴哈有人計過 有興趣可以睇吓
我想打機 唔想讀數 無視咗
琴日down左黎玩..
鳩推主線去到3章拎左6000紅寶石買左潔拉
但依家先追到post好似dps要用光法
點先拎到張自選5星?
完全無方向..由得佢auto打
畫面幾靚想知點樣玩認真培育
因為營運公司想縮短新手上手時間所以前期主線減輕到真係碌都碌過
所以你就算由一開始認真培育都係睇唔出分別
而你要培育又要一堆資源, 啲資源就喺你推主線到拎
所以唔洗怕, 你睇故仔睇到第8章左右就應該要有啲裝備要求
到時再開始手動, 留意下啲裝備咁
開頭喱段時間J下啲女先唔好理其他都得
帳號綁定左無得解綁
想送個分身出黎都唔得
早晨新人入坑已科左隻阿蒂蜜雅同武
其他英係咪要係咁儲6000 買
旅館媾,大約20日左右一隻。
https://www.plug.game/kingsraid?fbclid=IwAR1f4ZImP3uotTREYTWZhzkIK7pnsojy0A_2vYgBs4XK2RG-yc1r1_wFodM#/posts/24289
After the upcoming update, the Special Item Summon will no longer be available using Ruby.
The daily Free Special Single Summon will remain as well as the Special Item Summon Tickets (x1) & (x10) which we will distribute some time in the game as event rewards!

以後無得用石抽卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞