[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (4)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
下次去捉下蟲
想問下建唔建議升爆個職先轉
會唔會好似classic RPG咁升爆一個職有加成先再轉職
睇下你對個隻職有冇愛同埋用得就唔就手....
偶像呢啲團補神職大部份人都會升滿.....
有啲職主要係攞技能.....
每個職都有兩招技係學左跟一世(睇技能list, 左邊紅色波波)
即係你轉左第二個職都用到個兩招技....
例如 : 占卜師 召雷, 發派員 幸運拳
咁樣可以互補職業嘅不足....
我爆左機而家無聊先升返偶像
回血我都係逐個黎 加endless love
唔得 我接受唔到
如果開頭無買惡魔同大姐頭職
重新玩個時買埋都有d 樂趣既 我估

前中期無咩錢打得好辛苦
而家我行都帶鬼子母神
d 垃圾卒太煩
有諗過買人中0(之前無玩過任何一集)
但我都係偏向rpg
動作game 我又麻麻

我好古寒 p5r 我都無買
淨係玩完p5算
P5 R 我d fd 話正既 因為新加既內容好多
奈可我窮
S 係無雙game 應該唔會買
dq11 我有 我覺得節奏慢左dd 比起p5同人中7
P5玩過兩次
應該唔會買P5R了
佢既迷宮實在太長.....

我最主要鍾意玩佢D 學期,唔鍾意行迷宮
今集我覺得仲有好多位可以執過

職業可以再整得型D, 同有特色D
戰鬥大把野改善, 如視點, 簡人補血方向等等

大家覺得仲有咩可以改善
有二週目就解決到你講嘅嘢
角色走動可以控制 而家成日鳩行再唔知去邊
明明有賭場,可以加段去賭場做臥底解鎖派牌員的劇情
大阪前幾集冇咁細 今集縮咗水
繼承一週目所有嘢 new game玩新職業再爆多一次機
剛剛開始經營,請左個傷腳棒球手,賺都變蝕...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞