[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (4)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁我點解見有啲位置去唔到?係有第二個入口定係點樣?
有牆block住個啲??
春日要去職業所轉職做拆解專家一次先(無經驗--->lv 1)
跟住就會解鎖係地圖打爆牆嘅能力
我唔係指呢個 係指其實係咪有其他唔同英文字母嘅區域?
應該冇
第一層>Save load 房>第二層>第三層>垃圾房>第四層+save load點>boss 房

係咁多

4 月個陣獨遊日本去過....
今晚畀啲相你睇....
每次去東京都會順手去埋橫濱 , 勁鐘意個邊既古老西式建築
似呀~望出海個景真係交到貨
架仔整GAME 真係高質
岩岩爆左機 , 想升爆埋D武先再打亞門
想問下如果升爆D武器洗唔洗升到製造所最後個級?
人中七日本第三週銷量回落第三位

總累積21萬xx

摸頂~
梗係要啦
唔係整最後個級黎做咩???
你要溝製造所條女都要升爆間製造所
尋日第9章中左bug 爭D 玩唔返
拷問果陣行左出門口唔俾出, auto save 左後走倒出去, 但入唔返

好彩仲有個 save 係未企門口, 唔係要重玩就喊
點解唔冇二周目 仲有其他職都未玩過
同意.....
應該整個"新遊戲+"功能
可以繼承職業rank, 武器, 同埋小遊戲兌換點數.....
賭場啲錢要難賺.....
1.06更新咗咩
玩到15章差唔多爆機
今集轉左回合制 但係比想像中好
係衰在戰鬥感覺上有D BUG可以再整好D
但真係唔明 點解佢要整咁多職業
但係我去到就爆機先升到1個職30lv?
想試其他職但係又唔係主線打冇乜動力
如果再出下集可以改進下就好
刷捏捏用玩電話call 的算唔算換左圖?
刷神室町果個好遠
想問下霜淇淋同杏仁豆腐邊度買?
多職唔係問題....有幾個職技能都幾實用....
問題係啲職好多都同主線冇關.....
中華街
重有用鬼子母神係咪都有影響?
以前個小弟去左邊到好冇影
第十三章
就黎爆機都好多mini game未玩過
機鋪,柏青哥,夾公仔,棒球

賽車都係第十二章買材料經過先玩左場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞