[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論 (4)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
應該話有續集包袱通常都爛 0,1,7維新 都係新故事
爆咗之後就可以著換咗嘅衫行街街
係指支線任務,定係個間海原個間讀書,已經全部合格
想知係咪有道具可以升job rank快d?
完全唔知點拎
你可以做打工英雄任務
刷捏捏
支線任務
飛龍賽車換個本書+50全能力
我覺得尼個最快同易, 你玩TIME ATTACK
我記得做做下任務就會收到獎勵自然有
早期都唔駛太刻意個職業RANK住
如果你真係想買
你可以去左下角 https://www.steamxo.com/2020/01/21/919001轉左職拆工一次,就可以打爛入去買到升RANK經驗加乘道具
劇情方面應該會比之前幾集輕鬆啲

始終桐生個人設同性格太完美, 完美到焗限左個發揮空間
你有無見過桐生情緒失控暴走, 要搵人拉返佢轉頭, 唔俾佢錯落去?
桐生啲EQ起碼去到10000咁上下
再者, 桐生幾乎每次都係自己單拖解決所有事, 就算人中0得24歲, 都幾乎可以一個人將成個堂島組鏟起

原本大家都覺得換左春日做主角, 人中7一定衰到無得再衰
但依家結果大家有眼見啦
主要係因為春日個性格真係似返個普通人, 佢一個人好多野都做唔到, 連boss都要圍毆先打得嬴

而且春日認真又得, 搞笑又得
仲要身邊有足立、紗榮子組成 9up鐵三角
韓俊基同趙、異人三依啲不打不相識, 化敵為友

我個人係睇好人中8再用春日黎做主角
到12章 喺鬥技場升緊Lv 春日勇者 難波鴨 紗子偶像 繪梨發牌
韓仔同趙練咩職先?
諷刺既係
首周6銷量>7>=2
桐生一馬呢個名既吸引力都仲係好大
唔知未來春日一番同佢既同伴上唔上到呢
btw林鄭應該係8落台 話晒用真樣scan
"人中真FANS"唔會買嘛
班所謂既人中真fans其實同班脫節廢中廢老一樣
唔肯接受新野
6始終講到桐生一馬最終章 實多d人買
而當中有部分人應該以後唔玩新作
預左銷量無咁多 只係希望儲到新fans
宜家第五章玩左一次股東大會 想問宜家玩定後啲玩好? 四round上唔到top 100會點
Sor 不推文
冇事,一様照俾你玩,不過尼克會打電話俾你話有少少失望
依家見返一馬有少少老土既感覺
岩岩先玩完人中0, 怕且部ps4 收皮都未玩到人中7
越早玩完越快有錢
仲有招超勁AOE極

我都係一開咗經營任就直接玩
連喺街招募其它人都無試過
淨係用系統派嗰啲人都玩到top 1
大概四個鐘左右
0-6 咁多集了,上左神台感覺係老土點,不過尼個新舊交接都做得唔錯,始終一番先係主角。
或者一集一個新主角 最後整個復仇者人中
大家覺得職業大唔大影響戰鬥?
會揀個最勁嘅職業用?
定係其實都係睇個人喜好揀職業
物攻型都係揀個輸出最高 揸盾特警唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞