中國將美國治療武漢肺炎特效藥注冊成專利

345 回覆
887 Like 32 Dislike
可能順手研究治癒後能否重複感染
支那人
其實唔係一早知e隻藥得,e隻藥本身係美國間公司用黎研發對付伊波拉,但係今次爆左武漢肺炎之後,美國個邊就試左e隻藥,然後發現效果極好
支那人從來無令我失望過
傻的嗎,以為PCT大晒?咁快high定先。過到美國專利局先講啦
好心咪撚係又簽唔係又簽啦
人地老奉幫你咩
支那人行熊
Push
其實俾藥方大陸,你話救佢定害佢都未知,如果美國知病毒係人為設計
支那人真係好撚低賤
我反而覺得,係因為美國知中共有解藥一直唔拎出黎
而美國亦唔想隻毒再變種引發生化危機
所以先免費公開,迫中共拎解藥出黎停左呢次生化危機
喂 好波 仲以為呢場戲玩完 原來仲有戲睇
中國人最叻呃中國人錢
唔燒到鬼佬果邊都未必會理你
D藥又唔係賣比鬼佬既

再唔轉個名
叫技術生產費黎收錢
只不過得佢有得生產咁理啫
基本上一早已經將千人計劃果d 哈佛教授逆滲透左
要佢繼續幫支共搞生化武器 將隻毒改左只針對亞洲人種 所以點解好似冇鬼佬中招就係咁解 美國一早知支共玩生化武器 一早研究埋解藥 特登等支共自己奶屎(等支共以為放毒比自己可以拖貿易戰條數)之後美國等到差唔多支共開始搞到一獲屎咁 再提出拖數既時候比個解藥你 哇 真係高招 等你冇得拖數
同埋就算唔得注册左先無蝕
push
正如只有第三世界獨裁國家先會每日爭論咩係民主
其實中國咁多年嚟已經示範晒俾大家睇咩叫體制外革命
要革命就唔會守規矩架啦

「輸民意架」「輸國際線架」
笑撚咗
即係隻藥有效醫到武漢肺炎?
點解咁快拎出黎
全球最大型人體鍊成⋯⋯啊唔係,人體實驗上線喇

免去一切先進國家的法律限制
免去一切文明社會的道德規範
免去一切動物測試的民間評擊

規模將遠超日本侵華時間的化武實驗

藥廠表示:
搵人去品蔥講
要睇間藥廠申請美國定係全球性嘅專利
gilead唔蠢,應該係全球性專利
中國而家淨係申請用隻藥喺wars嘅中國專利,我估係distributor咁玩,即係佢都係要買gilead嘅藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞