中國將美國治療武漢肺炎特效藥注冊成專利

345 回覆
887 Like 32 Dislike
大家唔洗鄧美國唔抵啦
好似個孱仔驚個黑社會大佬俾古惑仔打死噉
美國前排就拉鳩到偷病毒去支那嗰個間諜,啫係擺明同支那講,佢知道你玩咩
分分鐘係默許佢地搞生化武器保住個黨(美國未必想支那民主化,想佢保住共產黨,而權貴全部要聽佢美國佬,唔係就冇肉食,噉就perfect,你睇下沙地阿拉伯)
依家支那超英趕美嘅野心就冇撚硬㗎啦,過多幾個月支那經濟一定冇得救,冇錢就自然俾人地操控返,以後可能好似北韓噉,權貴咪自己做土皇帝囉,但對外變返冇牙老虎
美國係呢啲情況真係好戇鳩
中國人唔值得救架
支那偷取知識產權最叻......話美國冇幫過佢,唔好用人哋隻藥方呀呠.....
想起啲支那豬面前威掛
呢個會唔會係之前所羅門魚,講嗰個AirDrop?
ding 原來有人同我一樣呢半年睇多左簡體字,搞到我前排仲以為自己年紀開始大,理解能力低左...
唔使擔心
簽完貿易協議就知
美國叫佢食屎都要食
中國黎緊經濟更加差
仲要笠鳩全世界人嘅帽,講撚到偷呃拐騙係国際慣例咁,都唔知係咪佢哋支那人對狗眼,喺支那食慣住慣睇慣,就以為全世界都好似支那咁撚柒
要明火神山真實意義

現在就求其比普通流感藥當治療緊
搶注完美國的藥就用火神山班大陸患者直接試藥

但唔需要同情大陸人, 超過一半大陸人支持香港警魔殺光示威者
又贏
直頭勁撚過自主研發
攞你d發明申請專利
農夫和蛇
似係美國特鳩登撚鳩支那一鑊,等支那僅餘無幾個面具再拆落啲,畀班歐美左膠再睇清楚啲支那嘅真面目同埋放生極權國家嘅後果
支那人就係支那人,蠢到仆街
佢申請(偷)專利為既係藥費同供應方面唔使睇美國頭,但聰明人都會識得諗:
如果美國第時處處為難,咪以人道原則同國際屌返美國轉頭,隨時有得咬返Trump轉頭,令美國左膠陣營增大。
但而家做到咁難睇,蝕抵既會係維尼個on9而呢個不尊重知識產權問題正正係貿易戰既原因,依家想藉住武漢肺炎借機道德勒索美國停貿易戰已經無可能,國際都唔會有出聲幫口既地方
咁過一排米可以要求香港過數比大陸,大陸先放藥過黎?又屈香港一筆,又可以話大陸又再救香港人一命,又可以話你班香港人唔識感恩
trump又可以多個原因
逼鳩支那守知識產權了
果然trump不忘撚狗
美國從來唔驚傳染病
更大方咁送解藥
但唔守知識產權
貿易戰phase 2 支那大撚鑊
口交部:自古以嚟 已有此藥
到本年正式申請專利

結論:總之早過你
有人醫得好就得
死人另計
大家唔使驚

白頭翁出招姐

一切都係美國送比中國嘅陷阱
美國果邊知道未
支那人 不意外
美帝又幫支共回氣
佢地真係唔怕面懵唔怕畀人笑架喎
快簽 Pin呢個plz
但其實 有得做實驗品 佢地已經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞