中國將美國治療武漢肺炎特效藥注冊成專利

345 回覆
887 Like 32 Dislike
真係賤到嘔,品行低下
簡單d黎講就係
隻藥用黎醫冠狀病毒可以申請專利(美國公司2016年已經申請左呢個)
隻藥用黎醫2019新型冠狀病毒a.k.a武漢肺炎都可以申請一個新專利 (依加武漢幫蠱師做既就係呢樣)

(好似係)
隻野人哋發明
免費俾你試用
你專乜撚野
真係好低賤
隻野老美整出來...

好似WINDOWS 咁 支那應該冇想像過有一日M$ 收網...
[緊急聯署] 呼籲研發出肺炎解藥的美國藥廠供貨香港
https://lih.kg/1862667
賠錢唔賠?WW3!
過橋抽板
收返美國藥物專利權費用
咁樣算唔算隱瞞疫情??

上面D 小芝芝點睇
無恥!
賤到仆街 唔怪得侵侵咁憎中國商人
即係中囯申請個專利:用呢隻藥去醫人嘅專利
話人地個專利:呢隻藥個chemical嘅專利
佢洗地話
1. 佢得chemical專利無生產同拎去醫人嘅專利
2. 際慣例
3. 囯内申請姐,都未過,過左先黎嘈啦

利申:專利真係好撚複雜,我都唔算好識
只知道藥物專利有分過程專利同個藥隻chemical嘅專利
貿易戰起因維尼又中Trump圈套
大陸佬最緊要錢
柒唔柒有乜所謂
侵可唔可以罰到佢仆街?睇到火滾真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞