Netflix莎賓娜的顫慄冒險

158 回覆
15 Like 4 Dislike
同riverdale會不會有connection?
因為我有睇riverdale
推一推

Agatha?
係啊好似得女主角先成日痴住其他仔咁豪放
點解第三季變咗歌舞劇
極度生硬
我一直以為greendale係英國
IG見係咁放相 希望今年睇到新季
唔好啦 riverdale做到勁垃圾
全部飛曬
今集sabrina 女權到痴線
*今季
下季好似會再加強歌舞
hi, 我終於睇晒三季
雖然依套野既女權主義思想好強烈,應該係俾女睇
啲愛情綫又亂咁黎
但其實我覺得幾好睇
向黑魔王祈禱真係好有趣,又有地獄
雖然第一集真係好悶,好黑(未較好電視)
睇睇下又幾好睇,但好似無乜人提咁
另外我仲以為harvey ,theo個家族歴史會比到角色新既能力,基本上除左扑極都扑唔到之外就無作為
theo只係編劇用黎進一步去突顯女權思想,又有啲LGTB去政治正確,根本果個年代既tb係同witchers一樣係會俾人排斥,問吊,過左一季(定第二季)之後theo個阿姑姐定咩又無再岀現
harvey個家族話晒係witch hunter,點都應該俾啲特別裝備佢做返個現代hunter嫁,witch hunter咁大個支線又停左?選角方面tommy同佢調轉我覺得會比較好

我覺得第三季真係好趕半集都未到就去左地獄
玩到回到未來,又復活已經開始覺得下一季會麻麻地

(sabrina好撚正)
3季睇曬 最大嘅感覺係 用地獄外觀包裝嘅女權劇集 可能我有d睇唔慣 我情願佢多啲動作方面 用咗兩三集講嘢 到最後真係打boss幾下就完咗
睇完第二季棄咗
Sabrina同riverdale同一個編劇
淨係花時間係堆𡃁妹𡃁仔嘅故事
通常都係女主角究竟同邊個一齊好呢嗰種
兩套劇嘅大人角色都係有頭無尾
有啲劇情仲要好突然又唔解釋⋯⋯
本身棄左劇
最近由中途加入再睇
成套戲得nick吸引我
aunt zelder
男又好女又好感覺都係睇NICK而睇套劇
Sabrina同riverdale係咪真係會有connection
睇到今季jughead好似真係死左
Crossover會復活?
隔離鎮
我係估緊crossover契機會唔會係幫jughead翻生
定jug又係假死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞