閃電11人SD(4)- 我要黃名子呀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
課多左50抽, 一隻都無
永世唔課呢隻傻閪game
唔係掛80抽(用咗24000幣,重要其中50抽中新S角機率已經係1.xxxx%)都唔中
咁我應唔應該繼續儲幣落去抽得萬幾幣咋重要冇機率up

Ching,樓上提咗level 5 game切勿課金
同埋10抽當1抽嘅概念

呢隻驚唔好課金呀ching

Level 5 game切勿課金

邊個課level-5 game正衰仔

黎緊有個代理出中文版fantasy life online
唔好課金呀
起碼要30000石先可以中哂
所以我prefer用卷抽感覺用卷抽容易啲中又唔使嘥錢,射曬落海冇咁痛
可惜今次冇開卷抽pool
同埋level 5 可唔可以改下用幣抽嗰個抽角系統,可以自由選擇抽1-10個角,唔使限死一定要1抽/10抽
感覺10抽好大機會唔中S,5-8抽反而會好啲
玩到今時今日,幾千真係唔好攞黎講,上次33000連基山條尾都見唔到,已經無on幾日 準備del game
補充返 剩中一隻S 仲要完全唔想要,33000 一隻S,依個機率 真係你諗你
棄就唔會棄 有愛
但真係永世唔會課
巴打好耐無見
唔係掛110抽都冇係咪中明日人篇啲人?
之前見到有人抽咗200抽先中黃名子
見到大家都咁講,都唔知應唔應該繼續儲料/玩落去
隻game啲內容真係悶咗啲嚟嚟去去都係嗰幾種event(排名故事無限loop)
又多bug
故事線嘅內容又同動畫一樣(重要動畫已經播完)
畀啲隱藏劇情/另類啲嘅event 都好啊
啲錢又難賺,但抽角成本高,中S角/愛角機率又低,常駐pool又得明日人篇啲人
就算抽到,升角色rank/能力嘅料又難儲
就算練到隻角色能力高,但係射門守龍都係chance game睇運氣,唔係睇數值,又成日喺關鍵時刻無啦啦開技失敗或者射歪咗再唔係就被剋屬輸埋
如果唔係有愛,真係唔會玩落去

Hello 巴打 我中三國,本身完全冇睇過Go 所以冇興趣

同埋我為左等呀前輩唔洗次次見到波黎就 阿!!!定先 我幫佢裝左迪老大個鑽頭 比返小小霸氣佢,之後都係 鑽鑽鑽 阿!!!

不過咁既機率 咁既垃圾內容,就算你依家有愛都唔會涯得幾耐,當時我都有份期待隻手機game出,依家真係不了 都唔知玩黎做乜 ,loop重複野 抽唔到野 再loop過,又毫無樂趣可言 除左哂時間 仲有咩
巴打識畫畫架? 我個日無聊係到搵閃電十一人圖,見到依張
最強守龍三國前輩

中間嗰句我諗咗一陣先明原來係講緊三國嘅反應明咗之後笑到

Agger當初佢第1日出game我就即刻去咗download (見到啱啱出嗰陣,好多人download隻game,重上埋熱門榜)
之後就越嚟越少人玩
遊戲內容真係好重複練人儲幣儲料又嘥時間一玩就幾個鐘(或者係好快輸game用嘥啲體力)又悶
睇Level 5出呢隻game都係為咗喺出天秤game之前cap水
但係可唔可以畀啲誠意想玩都冇動力
好靚好型啊

結論: 呢隻係1隻掛機game
円堂世一
三國先輩之日常:「呀!!!班拎加 Cat痴!呀!!!」
Go1經常出現嘅畫面就係咁 師兄好慘
日野話四月隻驚會加返無印劇情 大家應該會有返心玩 不竟無印都係最多人鐘意
原來仲有人玩
巴打好耐冇見
都唔知應應該玩落去好
錢太難賺 角大難抽
見到1月嗰陣爆咗3個討論post
宜家3月尾都未爆一個
如果抽角機率可以up,可以減價抽,或者出個無印only pool都可能會有多啲人玩
如果回鍋隻game,諗住抽無印角,點知嘥錢又中咗隻明日人篇嘅,我都會忟
我就排名夠5千就算
如果event打返黎嘅S人實用啲 咁應該會多啲人話 但so far我個人覺得用得過嘅都係得山屬野坂一隻
想要壁山 連隻B都無
主線有壁山
美濃道三個隻壁山好似唔差
太陽王巴打可以睇返呢度 之前討論過兩版壁山嘅分別 不過如果你只係想要雷門版就冇計 要等新劇情出

我始終覺得屬性pool好唔抵抽 因為S角數量太多 啲人又唔係最top class 搞到中心水機率極低 (相對於限定人有成1%機會中)

但係入面又有一兩隻勁野會令你想抽 (e.g. 我個人會想要吹雪/劍城/壁山 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞