閃電11人SD(4)- 我要黃名子呀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
小市民
球賽時間變短咗?
不如直接d, 每隊互射2球算啦
屌 吹雪pool個機率低到
其實想要雷門風丸
覺唔覺個wiki網啲角色排名亂排
佢話SS個幾隻對戰好少見
實際上次次對親都贏
隻驚機率咁低 少見可能係因為抽唔到
wiki網都係個人喜好評價ga啦
一係你對手無乜升過
狩屋幾正 好彩嘅話shoot block可以開齊三招被動技 能力又高 必殺技都唔差
佢SS係豪炎寺 剛陣
打左咁多場
始終覺得白兔 小市民 野坂 同修最屈機
不過全部只係list S Rank
剛陣真係未見過
豪炎寺其實都勁嘅 雖然得兩招被動技 但一招遠射 一招buff必殺技威力 不過火屬前鋒就有唔少選擇
我反而想知太陽用落勁唔勁
輕鬆1200名
證明又少咗人玩
hi各位巴打
幾經辛苦我終於揾到個新post
一直諗點解冇人開新post嘅
直到起咗樓主底先揾到個post
搜尋用咗「十一」,結果標題係「11」,唔怪之得我揾唔到
自隊半打膠
又養生
求其整個2倍材料喺PVP就當event
休息2日啦
而家Ranking活動都好少人打 輕鬆打都5000內 唔止休息咗兩日啦
棄啦隻game,活動又撚on9 無聊又冇新意
抽野機率低到仆街 coins又唔係易攞
原本個玩法互射12碼已經悶,仲要經營得咁差

又玩爛個brand
次次入完人哋一球,結果又好快俾佢入一球彩虹波平手

抽曬自己咁辛苦儲嘅錢都抽唔到event 角
剩係識得cap水吸金,又唔提升下個遊戲質素
對佢之後會出嘅另一隻game 都冇期望
Btw見呢個post都冷清咗好多
1月嗰陣爆咗3個post
宜家3月,但1個post都未滿
抽嘢啲機率咁低 個普通pool黎黎去去都係個啲S 之後就不停出限定pool放有配音個班舊人入去
打pvp啲料又冇得用黎升S
打排位要花時間追 要快啲升人都係靠排位賽啲獎
仲要係得頭幾位啲奬會有啲大分別 之後就係睇下係101-1000定1001-5000
加上隻game有成功率同彩虹射 打高戰力場真係等運到 壓戰力人手打又悶
仲要下下load得慢又食電 完全係hea鳩班玩家
我真係覺得自明日人篇開始
日野一直都想玩爛閃十一套嘢
次次trailer吹到啲劇情會有幾精彩 俾觀眾幾大期望
實際做出黎就好似做出黎啲劇情就係度玩鳩觀眾咁
話有舊人 結果攞黎俾鄉下仔屈人地個龍冇技用贏人地 或者有技用都可以搵到破綻用普射折射個波入網
獵戶座話有咩陰謀 分裂 就係一星玩鳩豪炎寺同鬼道就洗白 再睇住對面隊玩暗器 最尾仲要個惡老母出黎講話其實為世界和平
以前玩NDS/3DS嘅驚就係靠能力+戰術取勝 而家呢隻就純靠運氣 已經冇咗吸引嘅地方
加上啲抽人pool又鳩黎 例如今次限定狩屋+影山 其他非限定角又係本身嗰堆 起碼整返啲Go人落去配合返主題都好呀
仲有就係十連冇保底 機率同單抽一樣 (雖然抽落十連中S機會都係高啲 但都係太低)
成日有人話無印外星人同Go太誇張 其實天枰同獵户座唔係仲誇張咩
Agger
宜家抽角個pool出嘅低rank角都只係得明日人篇嗰啲都唔撚想抽
出啲無印+Go角only pool都好啦
好想儲角唔介意低rank
但係宜家啲舊角一係限定S角,一係抽唔到
故事線又淨係得明日人篇玩我想玩無印+Go故事線啊
抽到S角嘅總機率係2%,但係抽到S裏面某一個角嘅機率係0.x%點抽啊大佬
3DS重有好多隱藏劇情好玩過隻運氣game好多
覺得無印同Go都有劇情睇
天秤獵戶座啲劇情重有啲作畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞