閃電11人SD(4)- 我要黃名子呀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
an:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Level5.BS&hl=ja
ios:
https://apps.apple.com/jp/app/id1455939495

Form飛鼠巴

總結一下自己玩咗既野,有心玩既可以留意下

角色: 正月角全部勁野,刷正月冇死錯人

突破: 突低角既好處係上1grade留一半突破,突10再升grade會跌到6突,level 變1,最衰係用p火升grade會越來越多,C上B又要p,升lvl上限又要p,所以要升grade就停係20lvl算,咁隻角又出唔到場,好波level5撚玩家有一手

C 角最高主數值44到

料: 留晒俾你想升既5隻角就得,主要數值加落去,好前鋒要射數值爆

p 火: 最唔夠係p 火,小心用

商店買啲限定野ok

入波: 運最重要
可以唔用射球衝入龍門入波,不過要推走個守門

後衛擋波要高對手100以上

pvp 壓低自己戰力先入場打,下下對高戰為乜,第6隻入lvl1角

有錯請屌

========

日語關卡條件翻譯:
シュート技 (紅技 = 射門技)
ドリブル技 (藍技 = 帶球過人技)
ブロック技 (綠技 = 攔人技 / 用技擋射門)
キーバー技 (橙技 = 守門技)

使用する (使用)
使用しない (不使用)

詳細:

シュート技 (紅技 = 射門技)
シュートチェイン (射門連鎖)
シュートブロック (綠技 = 用技擋射門)

ドリブル技 (藍技 = 帶球過人技術)

ブロック技 (綠技 = 攔人技 / 用技擋射門)

キーバー技 (橙技 = 守門技)

コンボシュートで1点獲得 (A傳球/運球給B,B接到球立即使用射門技)

ショットでゴールを決める (讓角色衝至球門前把門將踢開,再用另一個角色將球射進球門裡(不要用必殺技)。)

フライパス (高空傳球)
方法一, 3FW陣, 睇圖:

点を取られずにクリア (不失球)

オーバーライド (合體技)

====

剋屬

右面由上而上分別影響:
射門
帶球過人
擋人/擋波
龍門接球

首抽流程

打完一開始個教學會有免費3抽, 唔滿意就按唔好按ok, 按左面個button就可以再刷過
2s就好開局了
之後去信箱拎金幣, 20抽
再打教學關卡(每關500金), 再20抽

射門FW最勁
守龍GK一定要有

所以首抽就抽FW+GK組合吧啦
(首3抽好似無GK)
2020年1月28日新池
新post lm
垃圾黃名子
等情人節pool
留名
中左黃名子
今日6000石
兩金盒 S GK灰崎 x 2
好x多企鵝
9000石 中風
點解可以咁快想棄
個event廢到唔想開game
前5關d人已經出哂
無限打尾關5分鐘又5分鐘燒電
又係垃圾天秤 不過佢今次醒 識擺隻黃名子入POOL 上次個純支那國POOL真係你抽埋我個份
打齊活動角色
拎齊任務獎勵就ko了
差不多齊啦
差角色LV
休息幾日, 之後又會係pvp排行榜活動
點解我好似出唔名活動角嘅
再出PVP 既我就棄
BTW 隻送野阪你地真係A 突10 再進上S5???
好似好浪費咁
究竟點拎活動角
果關報酬果一頁 有講拎邊幾隻人打會有BONUS
跌唔跌又係一回事
你當10場左右跌一隻人就差不多
係要帶曬3隻 定其中一隻
唔該巴打
其實A突S突都好珍貴 但係冇計
機率既野 你當帶3隻高D LOR
你唔帶佢都會跌
但我D SHOOT 比晒豪仔食
TP GP 都係
咁升法咪2頭唔到岸??
雖然我咁掛2 FW 已經有3個屬既射波技可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞