日本發生第一宗本土武漢肺炎感染

264 回覆
609 Like 12 Dislike
唔係送
如果因為疫症爆發影響到奧運,啲日本人實憎到中國仆街
醒啦日本仔仲瀨支送口罩 降價跟住寫武漢加油
幫撚完佢地都係屌鳩你小日本
其實佢地有好多機遇,不過當中大部分都買錯對家
泡菜國反而好少買錯對家,一直到呢一兩年先開始dup
日本仔之前仲咁大愛玩口罩大減價益D支支, 黃金周過後全日本口罩都俾支支同港豬掃晒, 反而日本仔而家自己冇口罩去防疫, 睇吓日本仔今次瞓醒未?

相反台灣就醒目, 知道你班支支同大愛L個腦裝D乜, 晨早就封止口罩出口.

遲吓全大陸大爆發, 仲留係支那嘅台灣藍屍都會湧返台灣避難, 到時又會出口疫情到台灣
真係多得條支那人唔少,咁樣就毀滅左一族人既人生
果位司機以後都唔駛旨以有好日子過
上頭肯定對外做哂show扮supportive扮正面
不過社會肯定有輿論壓力逼佢謝罪消失,「抱歉為大家帶黎麻煩」之類
然後佢家族都會比人杯足一世,同當年福島人一樣
日本仲話唔收錢醫添
大獲了
你講到好似淨係得大分親中咁,定你唔知Emperor Shithole係人哋國賓
的確有日本人對支那好有介心,到依家依然憎鳩支那人記念抗戰歷史,仲會質疑日本政府點解當Shithole係國賓咁請,記得正月嗰日唔記得邊個台播支那維穩節目畀人屌到開花,呢啲我覺得態度正確,好多人經過繪馬事件更加係戒心MAX,好慶幸佢哋睇得清事實
日本 rip
想問日本確診第一單本土武漢肺炎後
係咪日本人都開始搶口罩啦?
搶曬未???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞