日本發生第一宗本土武漢肺炎感染

264 回覆
609 Like 12 Dislike
左膠福音
How dare you
mola mola
第一次聽到唔係武漢人中招
超越香港
日本都係衰架啦,唔見棺材唔流眼淚
其實啲藍色波波撳嚟係咪冇用 嚟解藥開發速度都冇變
Instant karma
安倍:雜習 你陰我!
我記得淨係埼玉都有個市熱起上黎好多時都差唔多40度咁濟
埼玉都係痴著東京 其實東京真係可以好撚熱
報應真快
係全球偉大的蛆国
補充報道:
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20200128-00000047-mai-soci

這人是一位60多歲男子,他沒有去過中國
居住在奈良縣,從14日開始出現咳嗽和關節痛的症狀,並於17日去了奈良的一家醫療機構,但未發現任何異常情況,但由於症狀惡化,於25日被送回醫院住院。
他是一名公共汽車司機,於1月8日至11日和12日至16日載著武漢遊客從東京出發。
佢地自己都送左3百萬個過去喇,話中日友好喎
收皮啦屌你 人地搵口罩塞住你地中國人個口
知你班大陸人 衞生意識差 又窮閪 又口臭咋
有條基因係撳完有DNA

我新手,之前同你懷疑一樣
唔好意思樓主借個位俾我
幫我spread文宣出去
ig同Facebook都要見到

香港人與醫護同行

https://rocketnews24.com/2020/01/27/1326497/amp/?__twitter_impressio
n=true

日本媒體採訪發送企業itoyokado,公關表示,收到成都市的要求所以寄口罩,但是完全沒有提到捐贈口罩的事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞