日本發生第一宗本土武漢肺炎感染

264 回覆
609 Like 12 Dislike
先唔討論日本夏天熱唔熱
但真係唔好咁老定覺得呢隻病毒會係夏天死晒
我覺得夏天係日本熱過香港喎
抵撚死 日本勁多崇支 抖陰
即係咁, 沙士時香港1750人感染, 299人死亡,

其實最初都係由1個人落黎香港傳起

以上講左咩自己參透

另外補充一點, 巴士司機最後一次係1月16日接戴武漢旅行團,
即係而家第1單確診只係1月16日或之前感染過案,

1月17日後至封關前最後500萬人沖出黎果d感染過案係仲未發病
睇下你邊頭啦
香港周圍都係水結果係吸咗啲熱
之後夜晚放返曬出嚟

內陸地方冇乜水嘅話日頭會好熱
但係夜晚會再低溫啲
等埋香港,777努力培養緊本土感染
送大禮
已經住係啲唔係旅遊區既地方,但係口罩都缺貨
即係病果個冇戴口罩
公共汽車
好多人可能瀨咗野
係旅遊巴唔係普通巴士
屌你老母,司機都中
證明隻毒勁撚到...
都冇香港咁濕熱咁辛苦既
果堆人依家仲響武漢外徘徊緊,一路播緊毒,17號計兩個星期即係今個星期五會爆出黎,然後比呢班人傳染到ge會陸陸續續出現病徵
戰前成功係因為有成功既模仿對象
戰後成功係靠美帝
一搵唔到模仿對象,美帝一個廣場協議dgaf就徹底收皮

普京拎住個半殘俄羅斯都撚到日本仔無乎
成日J自己仲係脫亞入歐,好心拎返啲明治大正時代既guts集百家大成出黎行自己一條路
拋棄哂啲令人頹廢既精神毒品(乜撚野可愛、萌、賣肉、女僕etc.)
我就唔撚信以前既日本人嘴邊會係唔係都kawaii
淨係識模仿冇撚用,又封閉固執盲目all-in
先唔講有冇肺炎,本身內債咁撚癲,唔解決不突止仲要無限加稅,根本唔係路
AV女優我保護
日本省真係多謝支那得黎都未切
7月24日前未搞完東奧GG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞