[塞到冇得撈]屯公做乜撚野呀又 (3)

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
其實你地班人做乜唔坐西鐵,包唔怕塞車

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

觀塘線供電故障停駛
大大巴打落黎

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

觀塘線供電故障停駛
大大巴打落黎

全程暢順,去隔離post望下狗鐵

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

觀塘線供電故障停駛
大大巴打落黎

冚家剷 連係九龍塘迫到隻閪咁撚樣 成半粒鐘啦屌 上左車焗撚到仆街 想點啊
深井附近慢駛
塞BBI
過左今晚睇你班TM撚仲會唔會大大聲講地鐵屌打狗巴
燈撚到狗鐵
塞到仆街 龍尾去到隧道口
嘩 屌你狗鐵停電

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

唔係人人都近西鐵站,我行去輕鐵站都七八分鐘。撇開等車,去到西鐵站都兩個幾字,搭到輕鐵,又要行美孚/尖東五至十分鐘先去到地鐵月台,之後仲可能要轉線。

上述時間未計等嗰幾架列車埋站時間&,鳩企

我覺得塞車都係值得 其實我坐車已經預咗塞車時間
汀九入深井塞

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

唔係人人都近西鐵站,我行去輕鐵站都七八分鐘。撇開等車,去到西鐵站都兩個幾字,搭到輕鐵,又要行美孚/尖東五至十分鐘先去到地鐵月台,之後仲可能要轉線。

我呢邊朝早搭輕鐵去西鐵站已經3個字 仲要塞罐頭
計埋轉車時間/冇位坐/車費貴
大把人寧願搭巴士
屌你又塞
屌你奶快線撞車
深井又做乜撚啊,出又呢個位塞,入又呢個位塞

深井真係例牌炒車
星期一都唔比我早d返屋企
女人撞車呀 屌!!!

利申 屯門撚朝朝坐西鐵

我呢邊朝早搭輕鐵去西鐵站已經3個字 仲要塞罐頭
計埋轉車時間/冇位坐/車費貴
大把人寧願搭巴士

對我嚟講巴士性價比係高啲
啱啱上屯門公路 祝我好運
剛經過,深井例牌位炒兩架私家車
屌你老母唔識揸車就坐返狗巴啦
上公路唔夠2分鐘已經埋到隊尾一齊塞,各位晚安

深井真係例牌炒車

仲要次閪次都係快線,兩架私家車
屯公龍尾
出口去大欖
仆街 mtr, 我中環都上唔到荃灣線
等車10min, 上車又10min 先開
之後把鬼火轉東涌線
西鐵就一定紅磡上爆,南昌柯士甸上西鐵又死硬
然後九龍站轉去尖東搭260x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞