[塞到冇得撈]屯公做乜撚野呀又 (3)

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
放完假返工 好似暢順

講完就塞左

都話左未完場唔好慶祝住
油柑頭塞到仆街
玩撚完 荃景圍都塞
放完假返工 好似暢順

講完就塞左

衰多口
今朝都係好順
汀九又塞乜撚

例牌位多車姐
放完假返工 好似暢順

講完就塞左

都話左未完場唔好慶祝住

諗住就出屯公 點知都係中伏

呢啲野緊係安全達左陣先講
放完假返工 好似暢順

講完就塞左

都話左未完場唔好慶祝住

識玩一定係達左陣再燈返未達陣既巴打
放完假返工 好似暢順

講完就塞左

都話左未完場唔好慶祝住

已遲到

諗好點同老細解釋未

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-ocVfPmdLauzk_W_lR6tu7Ib0ewiOna6F9X77ieKIyY/edit#gid=0

深井例位,汀九橋,荃灣路

前兩個應該多車,未見新聞有報

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-ocVfPmdLauzk_W_lR6tu7Ib0ewiOna6F9X77ieKIyY/edit#gid=0

深井例位,汀九橋,荃灣路

前兩個應該多車,未見新聞有報

一見到唔對路即轉西鐵
朝朝入天水圍經過都有得恥笑
其實4轉3唔係問題 問題係要快線cut返入去個設計on9
係都慢線收入中線啦

好地地行緊快線要人收油cut返入去實易出事過慢線cut去中線
係都慢線收入中線啦

好地地行緊快線要人收油cut返入去實易出事過慢線cut去中線

第一係巴士線設計,應該唔可能慢線拼入中線

第二揸私家車果班人見到慢線大車肯肯定十年都唔讓
係都慢線收入中線啦

但係點都唔會係快線入中線 d快線司機一個唔為意大brake 後面跟住果d咪仆街囉
再唔係中線二轉一都點都好過快線cut入掛
係都慢線收入中線啦

但係點都唔會係快線入中線 d快線司機一個唔為意大brake 後面跟住果d咪仆街囉
再唔係中線二轉一都點都好過快線cut入掛

慢線的人想出去 快線的人想進來
又到放工時間
又到放工時間

仲未收
好順呀
已上村巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞