[航空]連登飛機膠討論區53

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://youtu.be/w1pbpuA_pXY
大家覺得星宇個J點
私院係咁 屎就公家醫院食
要坐嘅話 希望隔離唔好坐正個youtuber
呢度有冇理理杏推?
Wrong po
到最後其實都係$$$$$$$$$$$$

between紅篤仲有乜日本細port
HIJ都摺埋咗
唯一可以食吓咪OKA囉
入左堆21N真係有潛力開多d日本port
不過日本二三線城市機場養唔養得起間Full service airlines就好難講
去歐洲唔揀香港轉啦,貪兜路咩
揀返JL/NH/AY好過啦
到最後其實都係$$$$$$$$$$$$
仲有Dok family啲飛冇記錯可以stopover香港

between紅篤仲有乜日本細port
HIJ都摺埋咗
唯一可以食吓咪OKA囉
計錢我都大把選擇啦,BR/CI/CA/OZ/KE,點會揀到CX/KA
開SDJ / HKD
紅篤不了,大陸人專機
私院一向都係咁
當年雙非多果時錢就識搵,但D BB有鑊要深切治療或加護就唔醫全部踢返醫管局一樣...
私院一向24小時stand by只有全科醫生,其餘要等call 專科醫生
倒不如去睇公立仲快手醫
抄新潟、小松,做2 weekly A330 賣位比旅行團,夠做
肯定做唔住
只做12月-2月最旺三個月
https://lihkg.com/thread/1851438/page/1
回程NH821 -> 早一日NH811
早成6個鐘
仲要我自己去成田
仲要得我一個被改
仲要咁遲先講,而家再改簽就連肯轉機都得番西時間
佢Offer
1. 照撘 ()
2. 退款 ()
3. 改簽 (check過得番啲垃圾時間,仲差過1)
無諗過ANA都當客係狗,可以點做

香港人搭NH飛日本=狗
咁都幾仆街
講起就把幾火

試過NH810改做860
無錯羽田近市區呀
但酒店價貴咗嗰下慘丫嘛(原本住成田)

4月買聯合華盛頓返香港諗住坐佢去成田轉811
點知佢班NH1就改鬼咗去羽田,駁唔到811,焗住坐返UA去羽田駁821(問過UA訂唔到班NH101)

dklm尋晚上佢官網先知,佢班821 3月尾cut鳩埋,機都無撚埋

我投降喇,我唔撚玩,我而家去返EWR轉機算數喇dklmch

同場加映: 有CX直航唔搭走去轉機=賤過狗
有IAD有直航唔搭
要揀轉機,仲要轉2程機為乜
精人出口 笨人出手
佢話要響應連登仔罷搭呼籲
點知連環中伏
本身可以IAD直接無敵組合一程過
而家轉兩次機仲要坐UA搞到狗都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞