[26]電單車交流區(49)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
當然啦,所有嘢都係睇人,唔敢快嘅人一樣都會同大車平排
當有一日你感受到咩叫飄同無力,你就自然會識反應
好多嘢要靠自己的
正如片入面講過
你會唔會因為飄同無力走去換大cc車?大把人200cc以下跑公路,大cc起上黎大風都會飄
危險分為三種,你控制好自己但你阻唔到人on9
有啲人成日話,部車大CC可以避過所有危險。
但你揸得msx就要預咗部車加速無力
至於你話你夠唔夠做,根本就好睇你自己想要啲咩

有時間睇多次,自己思考得出想法後行動就得
加油
有次我係汀九橋,8號風球揸住部400rr,又係大風到將部車吹去隔離線,結果我由六波5000轉,拖到去三波10000轉,先勉強可以行到直線
最後安全
但我係我果陣揸smax,果次啲怪風除左吹到連一條行車線都唔夠行不突止,仲要吹到好似瞓覺發夢突然成個人飄起黎果種感覺,有一刻我以為我真係會連人帶車飛落海
羊仔無得轉波 唯有硬食
唔知點解啲風好似吹落個車底到,成架車想吹反吹起,揸快少少個吹起感仲恐怖,慢少少就側風想吹我落橋
28car 啊

想買新年份個啲 2017打後 mt09

太舊粗咪 / 手數太多都唔係太想買

貪啲二手車平一兩萬可以 有條靚喉 換埋靚避震咁
其實msx125 係好 好靈活 輕身 唔熱

市區揸開下停下 好正

飄就實飄

姐係架車啲懸吊好撚流咁 例如轉灣 架車傾側少少 feel到車架後面好似就散咁 風大少少就冇力加速

大風上黎係汀九架車會左右擺 唔敢揸得快 好易失控咁

無力係 好多時想cut線 但好撚多督油撚唔俾你過

😂無力cut線 過車 係高速公路係0加速力

揸msx125 預咗做讓路王

但又未慢過巴士既 可以俾油超到巴士架
渣m仔的女女多數靚
有反枱咩?花生花生
都仲係大把野要執
多謝2位大佬解答我

私人補堂個d好貴

我諗我都係學牌出返架cb190r 花算d

渣幾年 再換車都有著數
買車 買番自己鍾意果架啦
有番合理既期望就得
巴打係咪屌緊 Rebel 配備差? 如果係請講多兩句 學下野
無知一問 個黃圈係軚款定鈴
有囡囡搵海鮮影相
就係果1%既觀眾
不知幾多小妹
你講呀
揸mt07的仔仔多數賓周長
對比返個價錢,但係比入門車既野你
Z400 / MT03 咁既配備, 再加埋個兩支筷子尾擔,睇到都唔開胃
唔睇價錢,佢既馬力加配套,都叫合理
但巡航款呢個價位真係乜都入唔到
想問下依家考車係咪停晒
快期仲有無得繼續搶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞