[26]電單車交流區(49)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
換車啦
兩個星期冇郁過架車
地盤停工?
有好過無
雖然平時未必用得著
不過突發起上黎,重dup果下就好有用
乜都停啦

但我等得好苦
1個月都無1架abs盤
然後當我猶豫之際就會賣咗

講緊猶豫半日炸
買二手車真係唔使心急
心急買車通常易瀨野
隨緣啦

今次揸46,發覺都係揸26開心啲
07 其實有咩係好得過哩部大家係雙缸?

以哩兩部車既垃圾配備,大馬力反而係變考順仔既缺點
揸緊msx125 想換車

考慮緊換18以上mt07 or 17以上既mt09

其實買唔買二手好? 因為mt07都要六萬多少少

淨係平個一萬

而mt09 仲要七萬尾tim 又係平個一萬幾

點解啲二手價可以企得咁硬
後面部honda
mt09成日都有6萬1幾。。。你邊度睇架

07就都係6萬幾
個款sporty d....之外d 配備其實都好落後到e家都未轉led....同價位又真係買佢大馬力其實,對得住個價錢有突
其實msx125 好唔好?
想出msx125/cb190r 學牌練車同渣返2/3年
魚波條片話飄 有風實飄
同埋話125 cc 就唔好期望佢好似大車咁
其實msx125 夠唔夠做
行高速d人話 人地係咁過你 你淨係on99咁棟係到
又話飄又話淨係可以同大車一齊慢線
我都未渣過車點知咩係飄同無力 點識分危險唔危險
你有無完全睇哂佢條片講d咩
屏東海豚灣七仔喎,因為要車一家大細所以迫住揸46?
睇哂 但係身邊d人又唔係咁講
講起啲側風會飄,我永遠都唔會忘記揸住架smax係屏東台1接台9去台東果啲高架橋,淨係想揸穩架車都勁度難,啲風吹到好似想將我成個人連車捲飛落海

46好似有去過,可以望海浪架嘛,7仔好9大架嘛
食肥d
現實世界你總會有d時候想過車,但你要記得自己揸住架4波車

咁會唔會易明d
揸細車落果到最要小心應該係恒春半島啲落山風,唔係講笑真係可以大撚風到可以將你連車扯到去隔離線
架nm4真係J死,收視會唔會高過架寶馬
肥極都唔夠啲風鬥吧有時再勁啲46都吹郁你揸唔穩直線
應該會,台灣nm4應該少過寶馬架nine9t(應該冇認錯?)勁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞