交友app真係哂鳩氣

763 回覆
684 Like 60 Dislike
我玩heymandi
行路一個鐘,最重要下定決死戒零食飲品只飲清水
巴打我明你感受 我以前都係死肥仔黎 165CM 92KG
雖然減左年半都未減完 不過依加都減到去66kg

叫肥仔跑6-8k同埋做hiit係咪想做死佢 前者跑一次已經可以跑壞膝頭 後者咁耐冇做運動心肺功能完全跟唔到hiit

巴打你幾肥 如果真係好肥建議由控制飲食入手 一步一步慢慢黎養成唔同既減脂習慣

第一步係飲水 每日飲至少3L水 KEEP到一兩星期你好快就會瘦1-2KG 因為平時飲太少水令你身體缺水儲水變到水腫

利申見減到最後階段開始執番個look 髮型皮膚果d 然後發現原來我真係一個柒頭執極減完都係咁
Match完唔講野真係無計
人地啲女 一日都十幾人搵 甚至上百,
香港做女仔真係吃香
啲仔講野咁悶都好難繼續
試下friend搭friend識下
見到樓主你用交友app都有啲心灰意冷嘅感覺,
溝通係兩方面,未必要下下矮化自己,覺得自己做得唔夠好。

用交友app其實都好睇大家嘅互動性,
有時候都要睇大家夾唔夾,如果唔夾嘅繼續傾都會有啲吃力。
你同一時間同將多人chat緊?
五六個
同意啊,有時候唔好將自己嘅目標定得太高。
要係一個單靠外貌、簡單幾個profile match嘅地方,由陌生人關係去到男女朋友關係其實都有一定嘅難度。
同埋 期望愈大,失望自然愈大。
期望節可以一步步嚟,傾得埋嘅,出過街嘅,再更進一步,將自己嘅期望推高啲都未遲。

我都同朋友傾過,交友軟件同實際嘅人際溝通好類似。
兩者通常都係正向關係,
實際溝通能力愈高,交友app都會容易玩得上手。
所以如果你覺得玩交友app好困難嘅人,不妨諗一諗或者同朋友傾下點樣可以傾得更自然吧。

tg: bobokeke
如果對交友app使用覺得困難,都可以一齊傾傾。
咁就引到
你放心 呢到好快會有人留tg
冇辦法,話題問題,我所有話題都係女性冇興趣嘅
所以都冇心減
減完咪又係柒
絲打你真係要小心喎
第一次就唔好啦
建議你都係現實中識人
而家無就忍下 將來總有機會
網上十個有八個都係為上床
一兩個係正常但有可能你睇唔上眼
最重要係你無經驗好易比人呃
有d人可以係食左你隻豬消失得無影無蹤
真心建議你唔好!
咁撚似我既屌

交友apps應該係d player玩
a0毒撚可以摺埋
係,仲要冇match
咁又唔係咁講

起碼肥矮毒柒窮入面依加少左肥呢個問題同埋人柒既話

瘦既柒好過肥既柒

除非你想一世做廢柴沉醉係自己減完肥會變型男既夢入面所以唔敢減
我信你,因為我係交友apps真係認唔少乖乖女,都幾好傾
tg hugo1991
喺連登識到前線勇武男朋友
大家性格其實都差得遠 但大家都好努力磨合
我唔會咁易放佢走
Sales 點都有掛

利申:match 咗8個,7個都係sales
唉好唔開心
興趣班又識唔到人
根本個個都有仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞