交友app真係哂鳩氣

763 回覆
684 Like 60 Dislike
係咪你又中年又肥又毒又破產咋?
交友要用誠意
如果帶住目的去做呢件事
唔會有結果
主動啲約出黎冇壞
唔好亂咁確立關係同人上房就得
我同你一樣
三字頭中女
都幾多弟弟yo
上一條仔細七年
近排傾緊嗰個細成十年
不過三十尾四十頭都有
大過我同細過我可能50/50
但我多數都揀細
因為接受唔到脫髮同肥
不過有得揀我都想年紀近啲

利申自己keep得ok
仲係中學嘅身形
但係我識啲女仔都係30後a0
都係少少肥
其實樣正常
𣎴過性格少少難搞
巴打會唔會係你個profile出事
一個月都冇match
有堆女 30 但唔做運動 靠節食 食素keep 果重身形 同面色 睇落又黃又乾
肯定係樓主問題,起底你之前成日都呻,有乜用?又肥又毒,你嘅選擇權利自然少,你揀人人揀你,你都要諗下人地點睇你。肥係一種無自制能力嘅表現,亦都會比一般人易病;毒嘅人又比較難相處溝通,比較難理解對方心意,咁點解要揀你呢?你自認肥毒有X用,檢討自己先啦,唔好怪交友app!

利申:我肯定唔係靚仔,而且算老坑,兩年前在交友app識咗細10幾年嘅女朋友,下個月就結婚。交友app識人真係唔難,好多條件亦都唔差。如果我見到對方係肥婆都掃走佢啦,諗起同個肥婆去食飯,佢係咁食食食我就唔開胃。
正常會feel到人哋對你有冇興趣
有咪繼續傾繼續約
可能收工食飯
或者你/佢有啲咩地方想去
住得近咪食下糖水個啲
但如果人哋對你冇興趣就唔好哂時間
所以真係好人好姐點會u grad都仲a0
你哋用開咩交友app?
我淨係用tinder
郵輪post?
有d 臭雞真係用app搵仔攝時間

見有條女岩岩識就話一齊去OP
之後d 態度極度公主女皇格
動不動就爆粗係咁屌人
心諗點解可以咁大牌

最後俾我發現佢原來本身有條仔係外國應 仲要一齊無耐
好彩無曬時間金錢精力係佢身上

p.s 約過出黎發曬姣咁又嬌手又摸我搞到我以為得米
好在我都唔弱用絕招引到佢呢d臭格出曬黎先睇清到
有咩絕招
笑 我經過有啲細路氹唔到人出黎扑野就自己發脾四屌人
我啱啱玩 次次都報大5年以上
我啲相都會放自己無化妝 而且從來唔執相
總之我覺得如果人係因為你嗰啲而揀你其實個心態都好差唔長久
仲有為識朋友心態唔好太認真
正評比你最後個句 好啱
真心問交友apps搵到真愛/正經發展嘅比例係幾多?
因為我未玩過又見身邊d女仔fd成日玩交友apps
但好似條條仔都係呃人岀黎扑野咁 但又有d人真係會搵到正經交往嘅對象不過唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞