交友app真係哂鳩氣

763 回覆
684 Like 60 Dislike
我有試過無咁比足心機咁覆
姐係佢講既野我都係回有內容既野
但唔係盡曬力諗既
但又唔係 o.. haha..55 ..lol 呢種hea
App d 人,我一係唔覆 一係就有內容咁覆
無玩呢個 但聽人講好快match好多個 又無基本資料?
我覺得cmb好啲 一日有限量 又好快可以用profile黎filter out d 無咁大興趣既人 咁自己可以focus d 浪費少啲時間
cmb成日match唔到 反而tinder omi算易
講俾樓主知我一定唔會match 咩人:
1 冇相/冇樣
2 張相用細路filter (完全唔明)
3 Profile 冇寫字
4 Profile 寫戇鳩嘢
5 寫自己讀社會大學/ LIFE - learning institute for everyone
6 Profile 放負
唉我果個都係咁,見到頭幾日都ok,但開始個感覺愈來愈hea,但我仲keep有內容咁覆,feel到佢其實日日都有真match,應該靚仔果type愈諗愈心灰,有d想放棄
睇到你兩個嘅對話,好似睇緊幾個月前嘅自己,不過係男好調轉左咁
其實都係同你地差不多,不過就真係快來快去,自己當時真係好似上面絲打所講,本身都無話話想要咩名份,不過去到你愈鍾意佢,愈習慣每日生活都有佢嘅時候,你個人真係會唔理性。
其實一向理性嘅我都會feel到佢係想玩,係我自己on9甘心俾佢玩而已,去到完果刻我都係講,其實我無覺得好傷心,我只係覺得好可惜,可惜我唔可以陪你耐啲。
係呀
fpopo2020
有冇男人覺得條女
傾多幾句就問你做邊行覺得反感覺
其實睇人,我無所謂,早問唔岩早啲收皮
好似穩工比人screen咁
你睇得咁正面?見工你衰左,隔一排,做返1,2份工又可以in過,你試下條女,會唔會俾你yo多次?
好勵志
嘩你最後一句真係勵志
開始知點樣先肯同你chat
有ig就睇哂成個ig諗話題
有興趣就暗示你有興趣
諗到乜就講乜
好似d白鴿求偶咁直接
講內涵玩咩交友app
你真係當自己公主 人地識你老鼠
都係果句啦 做個瘦既柒好過肥既柒 起碼我自己開心d先 同埋當初係驚健康有問題先開始減
祝你好運繼續寫on9 嘢囉
咁交友app都好多女姐
如果你當佢地係一堆數字就係囉⋯⋯
我玩左個apps幾半年,大大話話match過幾十個女仔,真係長傾到,岩傾見下面嘅有7,8個?真係可以發展得到嘅都係1個起2個止。
可能大家上嘅嘅心態唔同掛?我唔知,我求指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞