人中之龍0+極1+極2+3+4+5+6+7, 係咪順返時間線玩好?

160 回覆
19 Like 2 Dislike
我主線miss左獎盃有二周目架呵?
我都玩緊0二周目
好肉酸
同你比差得遠
留名等俾人中7打手批鬥
唔鍾意人中7同撐警同罪
你繼續柒落去啦唔阻你
你呢d人中7玩家(打手)真心痴撚線
我唔知呢隻game有乜野咁巴閉,唔俾人唔鍾意
鍾唔鍾意本身就好主觀,有d人包括我啱啱出嗰時反能可能大左d
但出完都無乜人嘈,一係去第二d post講
然後你嗰d人惡到去埋其他post屌人
Marvel嘅戲喺連登都可以有人屌
我唔知人中有咩咁巴閉,唔鍾意都唔俾
你要聽一種意見咪去世嘉度囉笨柒

屌既人一定係先入為主,無玩過
但其實好多你睇完片,見到又人造衛星炮又龍蝦打人係唔開胃
小島秀夫整death stranding都話創新預左有陣痛同代價
佢之後第8集變puzzle game,第9集變格鬥,第10集變踢波都得
我唔買咋嘛,人地問我意見,有人講起我一樣會話唔鍾意,唔會買
我又唔明個系列喺6摺左佢有乜問題
一定要好似Star war咗出足廿幾集先係好?
你聲稱咁鍾意創新
應該支持世嘉開發新系列先係,好似Judge Eye咁
不過撐人中7撐成咁係咁既水平架啦

其實好多人唔鍾意呢幾日都無喺人中7個post講
有d人喺度講唔鍾意人中7又衝埋入嚟屌
老實講,我人微言輕
就算我日日喺度鬧都唔會影響到d人買
第二個禮拜我都無再所謂「搵新玩家發洩」
想返你嗰班人見人話唔鍾意就追住人嚟屌真係好撚無恥
敗走都仲咁多野講,捐返入你老母個閪度搵安慰啦
一番
yes
不過有成個系列要玩我又冇咁好心機逐隻白金再move on, 爆咗一次個故事就算
事實人中0-6同7係動作同jrpg兩種玩法
7會走fans係好撚正常
純動作玩家係接受唔到7架啦
人中0神作,真島線一生難望
睇住一個男神俾個世界識癲
agree 諗住等2手 最尾炒價買左 玩到第6章個故事好正
認真講我覺得佢個回合制系統對比其他正統rpg真係超班
唯一唔滿意係無得隨時攞野打人 要咁啱係附近先攞到
我覺得桐生一馬係一個認真撚做戇鳩野
今集一番係真係戇鳩
不過佢整類rpg 但係好似無咩地方刷材料 好多靠執
(無睇攻略 唔知有冇地方刷)
人中7粉:你先入為主,誤導人,要買左返嚟玩先可以唔鍾意
同嘈拉打新平成定舊平成好睇一撚樣
用光劍係optional,而家係規定你on99用魔法打人,兩樣野
是但啦人中啲戰鬥不嬲得啖笑 都係純粹睇下劇情
人中每個出場角色都好有性格,當劇睇都抵
嶋野狂犬應該係脫胎自西谷
啱啱打完人中0
真島
個個角色都好有性格
兩首 battle theme 都勁撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞