人中之龍0+極1+極2+3+4+5+6+7, 係咪順返時間線玩好?

160 回覆
19 Like 2 Dislike
玩人中系列唔可以一次過玩
想問剩係玩過極1、極二,玩龍如7會唔會理解唔到個故事?
唔會 不過有啲啲咁多感觸位你會feel唔到
依家有345合集買啦 抵到爛
由0-6咁玩巳經夠
故事上0同1都有佢各自嘅最好特點同鋪排
系統0都係公認最好
7唔太接得到6個時序之餘個玩法唔係人人可以受(惡搞當有趣嘅RPG)
在我角度睇6巳經係終結(雖則6個故事都幾on9

利申:ps2 一代撐到極2嘅玩家
認同,3畫面真係唔知點解當年會受得著
其實d人模組仲衰過1-2
咁總好過惡搞化RPG一格一格咁打搞到變咗dq ff 鍊金房咁出召喚獸
睇見咁樣覺得係惡搞一直以來人中咁努力塑造良好嘅黑道形象
極1 極2 0 (3 4睇影片當玩左) 5 6 7
Engine同戰鬥系統兩樣嘢嚟㗎喎
唔好將6同2既劇情拉埋一齊講
2係神作,之後出既除左0之外其他劇情都不值一提
玩完0 感受下真男人真島 成個系列最鐘意呢條癲佬
你玩咁多隻好快審美疲勞
尤其你爆完一隻
開始另一隻嗰時
啲技同經驗又要重新練過
小遊戲又係打下麻將花牌
然後次撚次都係神室町一張地圖無限loop
上年新年買左0玩覺得好正
之後一有特價買哂買到6
一直0>極1>極2,極2白金>3

玩到3就真係覺得太差諗住拿拿臨過左佢去4會一片光明
點知4一開game都係熄左佢 就放左大半年456冇玩過
本身鐘意玩打拳腳交既江湖game,同埋打機鐘意睇劇情,所以先揀人龍

RPG反而覺得悶之前伊蘇同軌跡系列都覺得麻麻,人龍同sleeping dog呢種打得到肉好多
人地問個順序係由幾至幾

成班就分享自己邊d 最鐘意玩 咩系列最悶
建議極1 極2(本篇) 0 極2(真島篇)
3上youtube睇劇情當玩左
順埋落去4567
3我玩到第4章就頂唔順棄左
根本呢集就應該整埋極版
5好玩呀,又重男人味
第一隻玩PS4 game 玩到瞓著左就係3
究竟應該玩0先
定極1>極2>0
梗係玩1先,都未熟真島呢個人點會對佢過去有興趣
第一次接觸人中就係0
之後2手玩1 投入唔到
7同0 邊個好玩d
但唔玩0唔會feel到桐生同錦山之間的兄弟情
0同5我覺得呢兩集充滿男人味
好撚鍾意久瀨,人中最撚型嘅反派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞