人中之龍0+極1+極2+3+4+5+6+7, 係咪順返時間線玩好?

160 回覆
19 Like 2 Dislike
新入坑我覺得應該玩極或者人0試下岩唔岩先
我推薦 極>極2>0>極2>3>4>5>6, 而3可以skip 幾乎唔影響後面劇情理解
或者0>極>極2咁玩起 咁就唔洗回頭玩返極2既某篇
我玩完極1先返轉頭玩0
想講一代個故事真係差好遠,可能當年ps2機能所限,好多角色都冇乜發揮
0玩咗幾章故事人物已經好吸引
同意,1代根本好少兄弟情描寫
0錦山車桐生去荒山野嶺想殺佢嗰度
4係咪會好過3
3垃圾到無心玩落去
0 果三個頭目都好有意思
終於見到有巴打咁推, 我都係 1-2-0-2 咁玩
1阿錦山話死就死
feel唔到同桐生果種濃厚gay味
仲有最尾錦山阻止桐生殺涉澤
7應該係接唔到人中木村個時序
木村嗰時明明仲有東城會
我係由6->0-> 極1->極2 之後想玩3
但之前幾集畫則太好
忽然玩番3覺得畫質太撚差
玩到一半唔想玩落去
極同意,不過巴打小心又比人批鬥話7唔掂
3代係ps3既hd版,極1、2係堅係ps4時代
成魔之路好似係極加上去,本身冇呢段cutscene?
阿波野同久瀨兩個真係入型入格
因為我果陣都係1-2-0-2 不過果陣3 4 5 未出中文我去左玩6
淨電0,極,極5同 7算啦
有新鮮感過4

覺得用秋山同谷村襯托桐生有幾好打真係好正
yup
好撚柒wow
久瀨?
你純粹計佢俾桐生玩到無左尾指就係既
同你一模一樣,我聖誕節果陣買咗5,宜家出平價合集,諗緊買唔買好
其實之前人中都好多惡搞既野,今集只係專登換個主角,就係廢事d人話搞埋舊角,都係堆新角惡搞啫,有咩問題?唔鍾意rpg一回事,話惡搞搞到人中無左個黑道形象真係唔理解,明明個主線劇情都係咁上下,甚至今集個劇情好過好多集,你究竟有無玩今集而評論?
巳經有人批鬥緊
劇情還ok嘅
但戰鬥時見到條女拎住條sm鞭又或者手袋就去砌黑道真係無話可說
難為以前d主角要用拳頭執大架餐先有資格去打架
打到咁上下仲可以用電話出召喚卡咁call舊角色rpg cg出場

呢隻仲叫係人中? 如果佢打著好似OTE咁嘅名出,fine.
如果係正傳,咁你地期待一下8代可能個個有紋身就識出召喚獸啦
畫面上有少許進步
首款非一馬單一主角同可以走多d地方在神室町
都可以叫合格

5應該你會接受多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞