有冇人好似我咁好掛住721

462 回覆
2616 Like 42 Dislike
果晚係第一次做敲打路牌製造聲音呢個動作
果時可以一二一二推進
今日你集多D勇武,頭上已經都兩架直升機
銳武加多兩架水炮車
真係再唔驚推狗既話咪開真槍
點比??
佢覺得係悲劇
犧牲左一代政治人才
戥佢地唔抵
呢一日行緊去中聯辦途中
第一次有人叫返「光復香港 時代革命」
聽到好想喊

利申:睇live
咪撚提個日真心難頂
利伸:睇live見到
當時仲係射幾飛膠彈布彈已經講到好大獲
依家咩都放題
當然手足都有進步
Push
其實唔關事,你見到嘅防暴多數係以前嘅藍衫白衫,唔會勁得去邊。而家會輸嘅原因係水炮車同埋實彈,呢兩樣我哋打唔贏。除咗呢兩樣之外嘅一切黑警武器/戰術都曾經被我哋破解

大圍捕—>新城市714咬斷黑警手指,同你死過,受傷黑警數目同市民係一樣

催淚彈、橡膠彈、布袋彈—>木板已經擋到

裝甲車—>尖東橋成架裝甲車燒著

狗車撞人—>第一城燒咗架狗車

黑警固守陣地—>咁就用鎖封咗佢

但實彈同水炮車真係無得打
樓主,我同你一樣
個陣每個星期都會有活動,預左逢星期六日都要出黎,遇到大單野,例如721、811,即時射埋第日波唔撚番工都要出去,真係feel到係成個社會對抗緊。依家一個月先有一兩次活動,而且個氣氛已經完全唔同之前。好似樓主你講712,對比上次119,721係成班人行去西環,119係成班人行去黨鐵搭車走,唉,我個刻真係好無力
唔想講晦氣說話,但我真係好掛住個段大家都好有決心既日子,個段日子令我覺得無論有幾艱難都仲會有希望,幾時先可以番去個種日子
係咁岩呢一日叫, 好記得... 當時發夢係中環地鐵站門口, 有消息立場姐姐俾人打, 之後大家都大叫搵人一齊去元朗,

一路喊 光復香港 時代革命
一路前進
Be water
團火無熄過 但抗爭就係要張弛有度先可以維持架啦 樓主你咁講真係。。。不完美 可改善

大家加油呀
咁撚大進步
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
對準政權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞