[MOOMOO]MAMAMOO討論區[20]2020第一擊容仙合作曲你今日聽左未?!坐等SOLO!

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
lm
https://www.youtube.com/watch?v=oqVgPTxIyak
講緊呢度第二條片
我估有啲新moomoo應該未睇過
同埋啲edit係星自己加 睇到頭暈係正常嘅

容做乜鬼呀

有冇木木學緊韓文一齊交流下
想問下用咩書同點學

今次又係咩原因交換衫著呢
繼續話學人星跟佢買

新入坑lm

https://twitter.com/ch0sshi/status/1219525833649422336?s=21
雖然Rbw有時係令人好忟 不過KDH都算係咁了
Mamamoo嘅風格就係Mamamoo本身 唔係可以設計可以倒模
歡迎
隨心最啱架啦 勉強唔黎 趁呢段時間休息差夠電最好
4 season 4 color計劃完左加埋HIP 佢地人氣真係再上左好多 抖夠 下個cb接住個勢再上 應該會有埋queendom嬴番黎個cb show
好有Insight同值得睇嘅一篇訪問 由我開始對MMM了解多d 我一直覺得佢地超強嘅唱功同音樂上嘅獨特性係佢地最大嘅優點同吸飯之處 係佢地同其他女團最大嘅分別 所以keep住呢個自由度係必須 KDH都深明呢點

'That's why I've normally thought that MMM's dream needs to be supported for them to go on for a longer time. Within certain bounds that don't push things, I think things need to be done in the direction they want for them to have fun doing it.' 我自己覺得被圈飯做到moomoo嘅好多其實唔係為乜而係佢地嘅音樂 而喺kpop因為呢個原因被圈我諗好少有 因為咁就算佢地年紀開始大都冇咁易會脫飯 覺得佢地會走得比一般女團耐 希望佢地得 都好期待將來見到更多各自成員嘅不同音樂風格
Queendom 入坑 出唔返嚟
輝人係成員入面比較脆弱、需要更多休息的成員,要好好叉足電呀
160507 小輝狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞