剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(59)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我發現沖淡一個人嘅感覺,至少要做四五樣新嘢
要忙到比啲新嘢不停咁刺激先夠
仲要我已經有人陪住

我都努力緊去改變
以前次次都係得個諗字
估唔到真係實踐會係咁既原因
我都係 琴晚po左Spotify 周興哲首如果雨之後上story 佢睇完都冇reply
我po歌既話佢根本唔會知有咩意思
會唔會你個個佢都唔get?
我係到諗仲應唔應該將佢放入ig個個close fds list
尋日分手 喊到仆街
要點樣捱落去 好辛苦
以前鬧交 佢頭兩次講分手都係街到喊左
今次冇喊我仲以為自己冇嘢
係咪類似狼來了
佢講分手講得多 你未必當真
我諗如果佢仲重視我 會直接上網search歌詞 因為前日佢都po左首spotify歌上story 我有特登search
我係喺private ig到po 佢仲有睇
分手又復合
我忍唔住搵翻佢
依家又比佢冷戰
人都癲
點解我要鐘意佢
之前唔明點解啲人要為情自殺咁傻
依家終於明心痛嘅感覺
可能因為今次我都諗過要唔要放過大家
根據以往經驗 今次都真係分
只係我仲傻下傻下諗佢會唔會搵返我
但好似得我一個唔捨得
本身拍咗幾耐
你地private ig仲keep到應該有餘地既
我冇追翻啲cm 可唔可以講下點解唔直接搵佢?
依d時間 如果得個等 好易就完了
男人要面 除非佢好鍾意你 唔係既話通常諗諗下都係算數
嘈得多都累
前兩次都係我挽回佢
今次我都想留翻啲面比我自己
咁諗係咪可以完
好辛苦,可唔可以有人幫我解脫,不停睇以往whatapps,所有美好畫面不停閃過
但我覺得佢有新一個 會即刻unfollow哂我所有野 唔敢想像嗰日會點
其實因為佢話我地唔夾 呢年幾兩年都鬧過幾次交 佢話其實我哋唔work 拍到攰了 想放開大家再睇呢個世界 佢攤完牌之後嗰個禮拜 我不停挽留佢 又錄音又msg 佢有啲有覆有啲hea覆 我又唔敢打俾佢 直接喺佢屋企等佢 因為知佢係好怕人煩佢嗰啲
同埋佢分手之後好刻意po story同人講 佢生活好多姿多采 以前同我一齊出去玩都好少po 明眼人都知佢分左手所以我呢個月就冇再打攪佢了 亦都唔知搵咩理由再搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞