[光復香港] [全力護級] AC米蘭球迷討論區(164)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
睇嚟都係唔會買防中

明明有防中幫手cover嘅話可以掩飾到右閘防守個弱點 勉強慳返買少個人

前面Rebic 卡斯 Leao有啲表現
個focus應該係賣查蘇
Focus 買新牙蘇
新舊蘇咪一撚樣
留蘇都算
可唔可以至少賣查
見到佢就燥
$$$
要買人 要買人 羅馬 THEO
卡斯 要買人 Ben 要買人
伊巴 leao/rebic

轉會有排煩
仲未計清人
左翼仲勉強可以叫leao頂住先,右閘同防中仲唔買人真係大撚獲
水槍 35m
神鋒 35m
牙蘇 25m
查 15m
1億1豪華後備
買tonali啦
Enzo Raiola: “Bonaventura will not renew his contract with Milan. Unless a major turnaround, he will leave in June.”

克羅地亞三叉戟
又傳返卡拉斯高
求其啦,肯走就得
英人貴啲係常識啦
高層唔sick ball
今個轉會窗冇人走係唔會出轉會費買人
咁又唔係錯嘅
覺得隊波係要清人多過買人
清走查蘇兩件毒瘤已經差好遠

再入返件正常嘅防中
可能會解放到柏基達同conti
有人逗住表現會好啲
呀Ben 好似話打得幾好

個market 升到30m

慢慢上力
📰 @Gazzetta_it : Today, the value of Ishmael Bennacer is 30 million euros. Milan paid 16 million euros for the former Empoli player.

Do you agree ? https://t.co/bzkls6AhY9
上季有睇下Empoli都覺得牙Ben ok
不過搵到個類似baka 或者Parolo 嘅人幫佢會更好
牙Ben 根本打得好
搵個防中逗一逗會更好
隔離隻nigga 真係比佢全場carry
牙Ben 最重要係佢真係整大範圍咁去補位
佢好多時比人拉到接近仆街都掃走到個波
不過都係果句 要搵個人幫下佢 如果唔係好快用殘
隔離Kessie防守成日散步
Kessie初初黎明明係咁跑
踢到邊都見到佢
踢到屎咁都有正選 仲要跑咩
Meeting between Milan and Augustin Jimenez, the agent of Rodrigo De Paul and Angel Correa, at Casa Milan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞