[光復香港] [全力護級] AC米蘭球迷討論區(164)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
巴卡咪又係力架
轉會傳聞有無傳過防中?
好似成日都係翼
"My style of play? I am a modern midfielder who plays in both phases of the game, box -to-bo, as the British say. They always told me that I look a little like Hamsik. I think he is more technical and I have more physical qualities. My idol is Kaka but he is more of a playmaker. I watch a lot of De Bruyne from Man City. I think we have the same characteristics.

暫時都幾穩陣
今場仲救左$馬一命
雪咗半年都打得ok 之後再有正選中堅佢應該都唔介意打後備 穩穩陣陣幾冷靜做後備岩晒 唔使好似之前抽獎睇下抽中專注達定沙膠
正面好勁
買斷都係2.5M 人工都唔貴
今場入波嘅都係馬隊買,又贏
屌你老母終於上番頭半版
馬隊最錯都係信詹狗
隊波俾人血洗完好似配番
雪阿蘇阿查都係關鍵位
summer 買tonali 有冇得諗
踢一場雙前鋒失敗咗轉返433
tonali 好野黎
好似同牙ben撞位 同埋舊年已經好似叫價好撚貴
如果佢走狙同國米肯定唔會唔理, 未必爭得過
去狙/隔離街 諗都唔好諗
同埋類型上 感覺未係好急切
睇transfermarkt 而家30m 舊年貝雷西亞無記錯好似叫緊50m
角球終於可以做到威脅, 唔係下下第一點比人頂左
巴卡就夠了
配牙Ben

Krunic就輪換
得閒練下Gabbia
係, 因為而家442, 佢同牙ben係撞左, 反而黎個防中做dirty work仲有用
巴卡黎唔到啦, 總之就搵防中, 加比亞其實借出去好d, 今季唔會出得多, 大恩隊賓尼兔有興趣
唔出果2個ON9都差好遠啦
斬角球下下都係小禁區近柱
獲獲出D波都飛唔到去隊友度
無返一兩億都唔夠人地爭 潮流興呢啲高價幼幼
睇番精華,THEO嗰球真係好癲
最後嗰球都幾勁,咁多個人中間都射得穿
同時伊巴已經走定一個無人嘅位睇下有冇機會執雞,呢樣野希望佢教到隊中班後生仔啦
唔好呃人黎連累人地大好前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞