[光復香港] [全力護級] AC米蘭球迷討論區(164)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
希望拿仔俾D時間撚撚
重建唔使時間咩
老實講 撚詹皮三個 皮已經算正常少少
上年撚帥有上過頭三的
無錯,尊重明叔
撚帥有令球員融入佢戰術既能力, 一融入就變垃圾
人地當垃圾嘅佢用到變一線
代表作巴卡
話時話米蘭嘅教頭
除咗卡比路同肥安
有邊個係教波教到有成績
沙基
踢得好下場可以休息
yes
唔推倒點重建
屌帥
Theo 不如學bale轉打翼,真係好撚勁
RB Leipzig made an improved bid of €16M for Dani Olmo. This is their final offer. They need to match Milan’s €20M offer for a deal to go through. What’s certain is that Olmo will not extend his Dinamo contract even if he risks sitting in the stands
未必得 theo同bale唔同類型
theo 要有空間比佢加速 佢就咁停定由零加速過人反而冇咁好
破記錄專家
有個勁右閘同防中真係可以玩返4312
仲有10日完轉會窗,淨係借得2個人
傳奇馬隊
呢個陣過撚晒時,而家足球潮流最勁就係翼, C朗美斯文尼沙拿麥巴比都係擺翼位, 我蘭專搵冇速度既翼真係好撚野
仲有免簽伊巴, 成堆廢柴馬隊賣唔出, 冇錢買人
一場唔代表D乜, 反正下季仲係度, 玩夠先算
係,成績上返去再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞