★J慧中時間又到了!(109)

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
Vicf :想入去

嘍囉:你扮大日本的狗仔,帶你入去

Vicf : 好啊!
me持有BNO,日本海關認證British HKer

U 係支鬼
上面係games
日本人最憎老貓呢啲支鬼,入店禁止
武漢支鬼老貓rip
武漢封城,有入冇出,好快到愛民邨,有入冇出,老貓唔准去公園,冇申請走落街買糯米卷,popo會電擊
都走左一堆超級帶菌者出黎, 成日瞞瞞瞞都唔知瞞黎做咩
官僚心態係咁

邊個講眞話就孭鑊
唔瞞丟官,即係處理唔妥
尻up中左

有跡象顯示由眼膜感染病菌,安全要上埋護目鏡,去醫院可免則免,要去戴手套、口罩及護目鏡,去完眼罩要消毒,手套口罩包入密實袋掉走唔要
我認為高危地方可免則免,醫院同戲院,一個病菌多一個空氣流通成疑,商場免得過都唔去,室內人多嘅地方風險高,去行山就安全,人少空氣流通好

老貓咪以為坐喺屋企冇事,佢嘅支鬼親戚拜年就可能瀨嘢,一樣rip
佢真係當自己係人民英雄, 通常好快會消失
呢條友以為自己係支共500家,遲啲會好撚慘,等多陣
家下我覺未算高危, 去到2月支那開工仲有一波, 仲要係落返黎廣東, 成20日潛伏期, 體溫驗測失效, 過完農曆15先見真章.

家下先係收集物資期, 仲要唔知呢隻會唔會同沙士一樣係高溫就死, 萬一進化到適應到夏天就仆街
冇藥醫,美帝疾病研究中心開始研究病毒,但要確定病毒唔再演變,到做到基因排序等等到出疫苗,最快都要年幾

中咗死唔死得靠自己嘅免疫力
去行山,諗起當年 sars 南丫島多人過旺角
美國有都留返自己用啦, 再真正量產時支那人都死晒, 香港都應該無得走, 家下仲任人黎傳病
都唔會嘅,如果出到疫苗就有機會買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞