★J慧中時間又到了!(109)

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
游G張圖嗰堆調味料,最角有支芝蔴油,唔知係冠益華記定支鬼貨,可能支鬼嘢,lihkg son會批鬥,老貓點睇?
老貓用開淘佬,no problem
佢負責洗碗冇得食,做slave
youtube入面做教煮嘢食嘅Youtuber好多,要有料真係識煮先得,得嘅好多調味料插入式廣告,另外係酒店套票推廣

有個做得幾好嘅香港youtuber,樣都冇出鏡,去到30萬subscribe ,google都請佢去日本參觀google辦公室
煮嘢食KOL---must be游b
入海洋公園no $ no talk
佢都唔識,揸把菜刀快切就考起佢,刀功冇得呃,純粹用得多熟練

煮嘢食冇見過女人煮得好嘅,佢呢啲做呃傻鳩就得 none watch
我只睇過 eyt 蝦仔爹地 介紹水上樂園的畫面,來想象
石丸 話好食
以前港英年代海洋公園有香港學生證show出嚟,票價係1/4,U喺陸豐讀書當然冇
海洋公園通常一家大細去,一去就票價X4 X5.....

仲未計食飯

以前d父母聽到d細路話去,慘過見鬼
偷渡?
以前閒日我免費任入都廢事去,有朋友老婆喺迪士尼裡面做office,閒日可以帶4個朋友免費入場,去到搵佢就得
以前去海洋公園啲人帶埋三文治之類入去野餐
老貓確認唔係香港讀書大嘅,100%支鬼,後嚟做咗支港人
以前有個同事係水上人,屋企六個仔女,當時佢都話父母從未帶佢哋去過海洋公園,長大後又冇乜樂趣去呢d兒童樂園...

現在唔知了
老貓,4獸said many times U唔好扮港英年代生活過,呃唔到我哋嘅,以為google就得?
通常父母帶去才會去,大左不如call g好過,仲去?
邊個話一家大細去? 中學同學一齊去
上佢office J OL好過啦
那有$
不如去中環咪仲多,喺街睇得啦,去得迪迪尼做嘅啲女唔慌靚
中學逢跑馬日已經去馬場包三文治兼職,80蚊日,返朝9晚5,去海洋公園有學生證係廿蚊喥

收工拎兩份走星期日去海洋公園,嗰時星期日好少跑馬,係三、六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞